Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Duhovni ambijent

Od prve pa do (urnebesne) zadnje:

www.rogotin.hr

DEŠA RATHMAN DOKTORIRALA U BIJAKOVIĆIMA

Ravnateljica Lučke uprave Ploče Deša Rathman obranila je doktorsku disertaciju na Fakultetu društvenih znanosti u Bijakovićima kraj Međugorja. Disertaciju pod nazivom „Obilježja lučkog sustava kao činitelj konkurentnosti destinacije na kruz tržištu“ Rathman je obranila pred povjerenstvom u sastavu: prof. dr. Refik Šećibović, prof. dr. Dragutin Gutić i prof. dr. Tihomir Luković.

Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića utemeljen je u travnju 2009. godine, a od 2010. godine udružen je u Sveučilište/Univerzitet „Hercegovina“. Utemeljitelj Fakulteta, prof. dr. Milenko Brkić, izabran je za prvog rektora Sveučilišta/Univerziteta „Hercegovina.

Fakultet je, kako piše na službenoj stranici, zamišljen kao stjecište kvalitetnog visokog obrazovanja u društvenim znanostima, znanstvenih istraživanja i napredovanja u struci, kao i motor posvemašnjeg razvitka obrazovanja i unaprjeđenja sukladno standardima Europske unije i drugih razvijenih država.

S obzirom na lokaciju, Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića zamišljen je kao akademski centar na raspolaganju svima koji žele upotpuniti svoje znanje ili steći akademsko zvanje, iz Hercegovine, Bosne, Dalmacije, pa i šire. Duhovni ambijent Bijakovića i Međugorja u kojemu se Fakultet nalazi, zaokružuje sve mogućnosti za predan i plodan akademski rad.




Post je objavljen 05.09.2014. u 19:00 sati.