Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Tko nas/se zavarava ...?

Mediji (sredstva)(prenošenja komunikacija) su u Hrvatskoj sredstva obmane. Lažotvorina.

U sukladnosti s ruskim divljaštvom, proruske marionetske vladavine toliko ustrajavaju na iskrivljavanju stvarnosti da ih sa sovjetsko-ruskom erom možemo sve imenovati staljinizam.

Kukuriku koalicija (ruski agenti) ruše sve hrvatsko, navaljuju nam na vrat siromaštvo kao što je to i Tito radio (a skovali su riječ titoizam kako bi tu vladavinu razlikovali od staljinističkih metoda). Očigledno kršenje ekonomskih zakonitosti, ustrajno korištenje medija u skretanju rasprave s te očiglednosti ... i nasilje (rusko: diplomatsko, vojno i necivilizacijsko).
Kukuriku vlast nema potrebnu (vojnu ili policijsku) moć za održavanje takvog razornog ponašanja, ali svejedno već treću godinu ustrajavaju na istom ...

Kome normalnom (ovakve) svakodnevne ankete stanja javnog mnijenja nešto znače ? Kako to da kukuriku koalicija iz dana u dan (3 godine zaredom) od izrazite popularnosti gube podršku biračkog tijela ...? Tko je tu glup?


Zajednička odrednica staljinizma, putizma, hruščizma, brežnjevizma ili titoizma je nasilno i bezobzirno nametanje siromaštva. Medijsko jednostrano iskazivanje fikcije, optuživanje svih i svakoga (separatizam, nacionalizam, kontrarevolucionarnost, revizionizam, fašizam, ... samo je dio arsenala etiketiranja). Pravovjernost (jednoumlje). Kao put u siromaštvo.
Titoizam je u Hrvatskoj (Jugoslaviji) polučio preraspodjelu materijalnih dobara (bezemljaše učinio suvlasnicima malih parcela, proletere suvlasnicima tvornica, ... ali su svi ostali sirotinja). Psihologija napretka.
Ništa ne dobiješ (do prava na ništa). Besplatno školovaje, besplatnu zdravstvenu zaštitu, besplatan đački izlet, ... I radnike koji ništa ne poduzimaju kako bi to bilo uistinu besplatno. U nedostatku životnih resursa raste korupcija i prijetvornost.
Proizveden je sustav brze sociološko-demografske promjene. Dio je poubijan, dio je raseljen a ostali su prihvatili (ne)odgovornost za ono što nisu stvarali.
Uz sve promjene (kojima je zadaća sociološko-psihološko-demografska promjena), nametanje siromaštva je trajna odrednica tih sustava. Sustavno proizvoditi siromaštvo (u ime naroda)(kojeg naroda?)!?

Uistinu zapanjuje političko poimanje hrvatske stvarnosti: ankete pokazuju pad podrške kukuriku koalicije i porast podrške HDZ-u!? Medijska lažokrečina!

Pred predsjedničke (i moguće prijevremen parlamentarne) izbore treba imati na umu kako proruski režimi uobičajeno imaju 120% podršku i potreban je dodatni napor u denominaciji takvih (povijesnih) veličina.
Tko se zavarava ... narod ili narodne izdajice?

Ropotarnica povijesti!





Post je objavljen 26.08.2014. u 12:58 sati.