Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Titoizam i prorusko ustaštvo

Geopolitički gledano, nakon Drugog svjetskog rata, Sovjetski savez se pozicijom pobjednika i suosnivačem UN-a uspostavio kao svjetska sila.

Sovjetski, danas ruski, dominion podrazumijevao je (uistinu) čudno širenje na neke države (članice varšavskog pakta, Jugoslavija, Irak, Libija, Kuba, ...).
Iako najveća antidržava svijeta (država koja ne poštuje skoro niti jednu točku povelje UNa). stalna je članica Vijeća sigurnosti UN-a.

Tito i titoizam (u svoj svojoj zločinačkoj i nakaradnoj dimenziji) produkt su marionetskog uspostavljanja (nenarodnih) režima. Sovjeti su podupirali laži i povijesne falsifikate nametnute Hrvatskoj i Hrvatima. I ne samo njima.
Ostaci (ostataka) tog nakaradnog sustava i danas paradiraju Banskim dvorima i Pantovčakom. Šaka ruskih agenata ...
Sustavnost ukidanja (nedozvoljenog) naoružavanja satelitskih i marionetskih državica, ogrezlih u krvavoj diktaturi i posvemašnoj laži poprilično je mukotrpan proces ...
Padaju (ruske) diktature, ali neke i ostaju ...Sirija.
Politika je nepredvidiva, USA i Asad bi zajedno trebali vojno djelovati protiv ISIL-a.
Tome se nada hrvatska (orjunaška) malobrojna proruska (marionetska)(nesposobna)(veleizdajnička)(nenarodna) sdp-kukuriku vlada ...
Nada se ruskoj podršci, i američkom prešutnom prihvaćanju takve stvarnosti ...
Hrvatska je članica NATO pakta. (!!!)

Košmar političkih promašaja. Sve zbog osakaćenog naroda kojeg je Tito (i titoizam) unazadio (izvitoperio).
Znali su Sovjeti (Rusi) kako jedino na kartu višedesetljetne konfuzije mogu polagati pravao na državu koja ih (civilizacijski) ne doživlajava kao uzor, oslonac, nadu.

Pedeset godina su nas prisiljavali biti nitko, sad ćemo se pedeset godina truditii izbrisati tih pedeset godina ...
Kukuriku vlast je anakrona, nepotrebna i zlobna.
Vrijeme je uporabiti sve zakonske mogućnosti i teško pokažnjavati zločinačku, malobrojnu i nakaradnu skupinu koja je prigrabila vlast (titoisti).

Zasada, najviše štete trpi sam narod (čast braniteljima, ali najteže su pogođeni oni kojima bi socijalnost države uistinu bila potrebna).
Siromaštvo kuca na velika vrata, priče postaju okorjele.

Bez (udbaškog) ustaštva kukuriku je osuđen na propast ...




Post je objavljen 26.08.2014. u 00:29 sati.