Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/filipifran

Marketing

NK Hajduk Pakrac - NK Bjelovar 3 : 0



Jučer je naša momčad gostovala u Pakracu, odigrali smo posljednju pripremnu utakmicu
uoči početka jesenjskog dijela prvenstva Regije A i doživjeli još jedan debakl.

Mlaka igra i nezalaganje, kao da je u pitanju običan trening.
Imali smo problema sa iznosom lopte preko centra, nepovezane pasove , čak i u tom očaju pred kraj tekme uspjeli smo stvoriti pokoju šansu ali na kraju ništa.
Čestitke Zelenim nogometašima :)

Iskreno, očekivali smo više pa smo lagano razočarani rezlultatom, makar ne mislim da nam je ovaj poraz u bilo čemu presudan. Osim nas i druge ekipe su sklone oscilacijama rezultata i raspoloženja.

Svakako treba uzeti u obzir da je Hajduk ekipa koja nije loša, dečki su prilično veliki i čvrsti za 2002 godište, u kontaktu izgledaju dominantnije od naših. Znaju igrati, znaju stvoriti šansu, igraju brz i agresivan nogomet.

Još jedna stvar. Samopouzdanje. Igrači moraju vjerovati u sebe da bi igrali dobro. Momčadi s niskom razinom samopouzdanja imaju problema s realizacijom stvorenih prilika. Visoko samopouzdanje, normalno, poželjna je i dobra stvar.
Samopouzdanje momčadi odražava se u ocjenama napada čitave ekipe.
Kako ono uvelike ovisi o prethodnim rezultatima, u našem slučaju sve je jasno.

Uglavnom, iz Pakraca smo otišli s pitanjima, što je to što moramo promijeniti i poduzeti, te imamo li za predstojeću sezonu momčad koja može parirati protivničkim timovima ?

Ako ćemo ovako nastupiti na prvenstvu ne piše nam se dobro, pa nam iskreno želim da se u ovom tjednu posložimo, možda čak nekim igračima i zamijenimo mjesta, nađemo novo napadačko rješenje i prije svega riješimo velik problem na sredini igrališta koji već zadnjih par utakmica šteka.

Igrali za NK Bjelovar 2002:
Đorđević, Franković, Mikulić, Janković, Ljevar, Sučić, Kliček,
Kliček, Petak, Podravec, Šain, Lovrić, Lalić





.
Porazi su samo lekcije, idemo dalje, IZNAD SVIH BJELOVAR!

Pišemo se wave


Post je objavljen 22.08.2014. u 11:50 sati.