Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

INFORMACIJA ...





...PROČITAJTE

Glas koncila, katolički tjednik, objavio je u svom dvobroju 32-33, od 15. kolovoza 2014. odnosno u dvobroju
Velike Gospe 2014. kako piše na tiskovini, intervju sa stručnjakom za ribarstvo prof. dr. Alenom Soldom, koji je vodio novinar Vlado Čutura .
Dr. Alen Soldo je prorektzor za znanost i međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu i predstojnik diplomskog studija Morsko ribarstvo na Ojelu za studije mora .Drugim riječima dr. Soldo je potpuno kompetentan davati mišljenja i ocjene o stanju hrvatskog ribarstva.
Zbog veličine intervju, ne mogu ga skenirati i preneijeti na blog, zato skrećem pozornost da moji čitatelji na web stranici glasa Koncila (www.glaskoncila.hr ) pročitaju intervju i tako se bez "rekla- kazala" direktno informiraju o stanju u hrvatskom ribarstvu, a na temelju mišljenja i činjenica koje iznosi stručnjak za ribarstvo dr. Alen Soldo
U intervju dr. Soldo odgovara na pitanje novinara "koliko je hrvatsko more opustošeno kada je u pitanju ribarstvo i jesu li potrebne mjere smanjenja hrvatske ribarske flote". Njegov odgovor je u okviriću s naslovom Hitno zaštiti gospodarski pojaste objavljujem taj tekst u formi antrfile.



Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 19.08.2014. u 04:27 sati.