Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/procitano

Marketing

Bermudski trokut


Elizabeth Nichols
Izdavač: Atlantis 2002.

Vrlo je tiho. Izgleda poput našeg svijeta, ali nema nikakvog zvuka...tišina. nema sjena, nema vjetra.

Nema li možda nečega ispod površine vode što to područje drži uzburkanim i pjenušavim kao da izlaze mjehurići CO2.

Ako se pogleda na kartu svijeta i označe podrćja koj asu poznata po čudnim nestajanjima brodova, aviona, podmornica i ljudi, odmah će se zamijetiti da su ona preko globusa jednako raspoređena. Pet ih je iznad ekvatora i pet ispod, plus jedan za sjeverni pol i jedan za južni. Dalje primjećujemo da su sva ta područja, s iznimkom polarnih zona, na crti koja je 30 stupnjeva sjeverne geografske širine, ili 30 stupnjeva južne geografske širine.

Te 'meke' mrljice na globusu često se spominje kao 12 vortexa – magnetskig vrtloga – ili kao rupe, ili prolazna vrata ili rombovi koje mnogi ekstrasensi osjećaju da su otvori kroz koje je prošlo, ili bilo prebačeno, tako mnogo osoba i materijalnih predmeta.

Allende je objašnjavao da je 'duboko zaleđivanje' rezultat 'hiper polja' uspostavljenog unutar polja ljudskog tijela. Kaže da se morala konstruirati strahovito komplicirana oprema kako bi se odmrznulo one nesretne mornare (moja opa. teleportirane u eksperimentu američke ratne mornarite 1943.kao praktična primjena Einsteinove unificirane teorije polja). Također je komentirao da u dubokoj zaleđenosti čovjek obično poludi, ako je njegovo 'zaleđivanje' dulje od dana po našem vremenu.
Allende izvješćuje o slično zastrašujućim događajima u kojima su se članovi posade sami od sebe pretvarali u plamen.
Allende priča o mornaru koji je sa sobom nosio mali brodski kompas. Prvo se zaledio, a onda se počeo pušiti. Allende teorizira da je to prouzročeno metalom koji je on imao na sebi. Drugi mu je mornar priskočio u pomoć, a onda su oba mornara osamnaest dana gorjela.

Jesu li se ostaci te ranije rase skrili u podzemne gradove ili se oni među nama šeću kao peta kolona vanzemaljaca?

Je li moguće da ta područja plutaju ili se od vremena do vremena gibaju poput mobilnih NLO luka?

Diljem SAD-a i u drugim dijelovima svijeta postoje periodična izvješća o jakim vjetrovima i zapusima duhova koj as ene mogu objasniti prisutnošću mlaznjaka. Postoje potresi koji nisu registrirani na seizmografima, kao i čudne eksplozije koj ene ostavljaju ruševine.

Na Zemlji su se dogodile velike promjene i svaka velika religija ima zapise o legendarnim poplavama i drugim događajima, koji su prouzročili masivno uništavanje. Međutim na Zemlji nije bilo velikih promjena, koje bi bile drugačije od čisto fizičkih. Danas se možda brzo približavamo dobu koje će uključivati sve što znamo o ovome svijetu.

Izgleda da ima više čudnih nestanaka u Paklenom moru blizu Japana negoli u području Bermuda, no čini se da Bermudski trokut dobiva veći publicitet.

Blinder: Da, sjećam se da bi mogli biti aktivni ostaci prijašnjih civilizacija, ostaci koji su danas još uvijek magnetski aktivni ostaci prijašnjih civilizacija, ostaci koji su danas još uvijek magnetski aktivni, ili da stvarno žive tamo i danas. Rekao bih da je vjerojatnije da oni tamo djeluju i sada. Da postoje podvodna kraljevstva. Postoje brojna izvješća o NLO-ima u blizini brodova, koji iznenada zarone u ocean. Oni moraju nekamo ići. Mislim da je vrlo vjerojatno da tamo imaju podvodne baze. I oni očito žele s nama biti u dodiru, pratiti nas, znati o onome što radimo. Nema li boljeg načina nego imati podvodnu bazu pod Bermudskim trokutom? Jednostavno tamo mogu dovući brod dolje kako bi ga ispitivali i pregledali.
To su područje odabrali radi brodskih i avionskih linija.

Asher: Još od 1968 godine kada sam na Karibima istraživala to područje Bermudskog trokuta, osjećam da je čitavo područje strahovito ekstrasensno nabijeno. Govorim o nabojima koji su stvarno unutar stijena, o geologiji tog područja. Mislim da je posve moguće da ti isti naboji postoje ispod vode, i da je to područje nabijeno u doba kada su ga okupirali Atlantejaci. Znamo da kamenje i stijene imaju auru i d aje jačina aure ovisna o tome kada su to područje prvi puta nabili ljudi koji su tamo živjeli.

Ako su Atlantejci doista sagradili piramide u Egiptu, očito je da su oni to načinili sa znanjem da strukture mogu izdržati zub vremena.

Owens: Putujući brzinom ESP-a (nečem sličnom brzinom misli) koja je beskonačno brža od brzine svjetlosti. Moji su mi SI-ovi rekli da ako se žele pojaviti na nekom mjestu, sve što trebaju učiniti, jest pomisliti na to. Oni mogu biti nad vama u Iowi i dok škljocnete prstom mogu biti već u Africi. Sve što trebaju jest pomisliti. To je način na koji putuju.

Hughes: Vidjeli smo nevjerojatna svjetla na vodi. Tu nije bilo grada, a ona su bila vrlo neobična. Geolog je rekao da ih je često viđao, da su poput fosfornih svjetala.

Atlantida je bila kultura, a ne nacija.

Osjećam da je područje bilo dio jedne nacije, koja je bila dio atlantejske kulture. Osjećam da tamo postoje ostaci njihovih građevina, i možda energija u predmetima preostalim iz tog doba. Moguće je da su tamo i neke od njihovih golemih energetskih centrala. Moguće je da se NLO-i vraćaju u posjet na mjesta te drevne civilizacije, kao što mi posjećujemo ruševine drevnog Rima i Grčke.

Je li moguće da imamo posla s ostacima prošlosti, energijama koje su prevladavale u područjima poput Paklenog trokuta i koje i danas, kroz vrstu fizike koju još nismo otkrili, prouzročuju misteriozno, bez ikakvog traga, iščezavanje brodova, aviona, ljudi? Mogu li te energije biti tako velike rezidualne energije, da su još uvijek s nama, ili mogu li one biti vrsta energije, koja umjesto da se rasipa, postaje s vremenom sve jača?


Post je objavljen 13.08.2014. u 09:37 sati.