Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

I moj je tata (bio) hrvatski vojnik ...

Hrvati koračaju U-Naprijed ...

(Slučajno) Premijer Milanović na Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan branitelja u izviždanom govoru (upriličenom samo za TV mikrofone čiji se tonski zapisi modificiraju za udarni Dnevnik Hrvatske dalekovidnice ...) spominje (povodom Dana pobjede) Osmanlije, Austrijance, Mlečane, Mađare ... kao osvajače s kojima smo više ili manje uspješno nosili ...
Srbe (koji su poraženi 5.8. 1995.g.) ne spominje ...
Turci, Austrijanci, Mlečani ( Venecijanci, Italijani), Mađari su priznali pravo Hrvatske na obranu od srpske agresije. Sudjelovali u humanitarnoj opskrbi (srpskom agresijom) ugroženog stanovništva.

Netko se opasno poigrava hrvatskom sudbinom. Hrvatska povijest je zapisana krvlju (a ne bezumnim orjunaškim govorancijama ...).
Srbi su poraženi (u dva rata). Sovjeti i Rusi su nadsrpska agresorska sila koja udara na hrvatske temelje (opstojnosti). Rusi ugrožavaju svjetski poredak (nuklearnim arsenalom i divljaštvom neprimjerenom stalnoj članici Vijeća sigurnosti UNa).

Politika pomirbe neće trajati vječno. Vrijeme je kažnjavati veleizdajnike. Vrijeme je razvlastiti šačicu krvopija koji (u svojoj ludosti) Hrvate guraju na granicu civilizacija ... U mrak specijalnog rata, istrebljenja, uništenja naroda, alijenacije, posrbljavanja, despocije, pravne nesigurnosti, obespravljenosti i obamanjivanja ...
Hrvatska je demokratskom većinom odlučna u razotkrivanju i zaustavljanju takve nečovječne i zločinačke politike nasptram vlastite države i vlastitog naroda.

Ropotarnica povijesti!



Post je objavljen 11.08.2014. u 17:01 sati.