Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parasomnia

Marketing

And you'll find loss, and you'll fear what you found...When weather comes tearing down there'll be oats in the water...

I'm coming out of my cage and I've been doing just fine
Gotta gotta be down because I want it all...


Rađamo se u malenim zatvorskim ćelijama. Milijun puta manji od ičega, jedna kap promjene i postajemo netko tko se ne boji mraka više. Možeš razbiti rutine, možeš biti mali tvrdoglavi korov koji u gomili betona polagano trga pločnik i kreće prema suncu. Trgaš si i kralježnicu, ali barem se krećeš prema svijetlu.

It started out with a kiss how did it end up like this
It was only a kiss, it was only a kiss...


Ne možemo vidjet sve. Ne možemo čuti sve. I ponekad moje slabosti, nisu tvoj problem. Ono si što odlučiš biti, ne ono što si bio prije. L. i ja smo se zapleli u razgovorima o suprotnostima. Znam da je namjerno započeo tu temu.

Now I'm falling asleep and she's calling a cab
While he's having a smoke and she's taking a drag...


Riješenje može biti u izboru ili mrak ili svijetla. Rekla bih idealno blokiranje receptora prema svijetu, ne samo izbor jednog smjera. Kažu da bi čaša vina pomogla prije sna, prehladno je, a tak i tak ne spavam, barem ne ovih dana. Potrgana sam od tog ne spavanja, ali i dalje ne mogu.

Now they're going to bed and my stomach is sick
And it's all in my head but she's touching his chest
Now, he takes off her dress...now, letting me go...


Kapi kiše me uhvate na trenutak, odavno sam se pomirila sa nekim stvarima, no kao i korov kroz beton taj tračak nade se probije i svaki put pomislim...dovraga, možda zrcalna slika u prokletoj kapljici što reflektira prošlost može skliznuti sa stakla mog automobila i nakon pridruživanja lokvici.. ne znam, pričam o kapljicama kiše kao da su ljudske duše.

I just can't look its killing me and taking control
Jealousy, turning saints into the sea swimming through sick lullabies
Choking on your alibis but it's just the price I pay...


Umoriš se od borbe sa kartama koje su ti dodjeljene ali si takav čovjek da nećeš ništa reći, ti nećeš prigovarati, niti ćeš išta promjeniti. Nismo svi takvi. Ako je najbolje što mogu i dalje ne dovoljno da zaustavi ili promjeni karte koje imam, čemu se truditi? Na kraju nisu li uvijek isti završetci partija?

There'll be oats in the water, there'll be birds on the ground
There'll be things you never asked her, oh how they tear at you now.



Neovisno o svemu....razvijam ovisnost prema Polar Pop smeću od soka =D i imam još 21 dan turneje, kad postane preteško pogledam gluposti, usput umirem od smijeha na random vrištanja u autu dok svi spavaju. Is this real life? I quit.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 28.07.2014. u 20:53 sati.