Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Vrijeme je za polaganje računa (Josipoviću, hajde u * materinu!)

Politika pomirbe je civilizacijska gesta (onih koji znaju).
Potrebno je shvatiti zablude određene politike (a jugoslavenstvo i komunizam-socijalizam-socijalnost jesu teške zablude). Proživjeti katarzu (iako kataru prolaze samo teški slučajevi).
Opraštanje ima smisla samo u slučaju kad osoba ili skupina kojoj opraštate shvaća razloge (prolazi katarzu). U protivnom oprost nema smisla. (Ne oprašta se zbog nekog većeg ili unutarnjeg razloga.)

Jugoslaveni, prorusi, prosrbi, komunisti, socijalisti, socijaldemokrate neprincipijelno i mimo uobičajenih pravnih normi teroriziraju katoličku, nacionalnu hrvatsku većinu.

Vrijeme politike pomirbe ima rok trajanja. Besmisleno je (mimo zakonskih i ustavnih odredbi) trajno opraštati djela protiv države. Vrijeme je za polaganje računa.
U protekih 22 godine hrvatske države politikom oprosta i abolicijom je obuhvaćen znatan (mada ne relevantan) broj građana RH. Mnogi su iskoristili prigodu (zbog čega je i provođena takva politika) te prihvatili RH kao svoju domovinu. Dio (mahom SDPovskog kadra, te pritajenih spavača koji po potrebi skaču protiv Hrvatske kao zvijeri) te grupe i dalje sustavno (organizirano, dakle kroz razne agenture) čini protuzakonite radnje. Politika oprosta sa ne može odositi na njih. Vrijeme je prokazati te (crvene i zelene vragove) agente i osuditi ih za veleizdaju i po zakonima za počinjena nedjela (na štetu RH).

Potrebno je umjesto lustracije provesti sudske progone za veleizdaju i ukinuti državne mirovine tim osobama.

PS
O promašenosti i komunizma (marksističkog) i socijalizma (na marksističkoj nauci) je bespredmetno raspravljati. O (hrvatskoj) socijaldemokraciji pri kojoj socijaldemokrati sile ostale dijeliti po socijalnim principima a da se niti jedan socijaldemokrat nije odvažio organizirati životnu i poslovnu zajednicu na socijalnim principima nego se i rukama i nogama grabe za državne (dobro plaćene) funkcije ukazuje na njihovu vlastitu uvjerenost u ispravnost ideja koje zastupaju ...
Ja sam (obični) demokrat, ali me nitko ne sluša ...


Zna se! (Nije sdp naša budućnost, nije sdp naša sadašnjost, sdp je naša ružna prošlost!)








Post je objavljen 07.07.2014. u 18:10 sati.