Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Pobijedit će u devetom krugu

Josipović (sin okorjelog zločinca, komunjare, orjunaša) zaslugama Stipe Mesića (zapravo udbaško-orjunaškog klana osvjedočenih ubojica) kontrolom (što spada u djelorug predsjednika RH) tajnih službi i isfabriciranim predsjedničkim izborima postao je (protu ustavno) predsjednik RH. Predsjednik koji kontrolira tajne službe. (??)
Njegov optimizam za drugi mandat se na tome temelji.

Vrijeme je za Saborske odbore i javnu raspravu. Ne može predsjednik održavati predsjedničku vlast (koju koristi u vlastite potrebe - i Mesić i Josipović) uz pomoć tajnih službi koje utječu na izbore...
Josipoviću je to jedan u nizu zakonskih zlouporaba predsjedničkih ovlasti.

Politikom pomirbe udbaško-zločinački klan ubojica se našao raspršen na okupu (u tajnim službama RH). Specijalni rat koji traje kontinuirano od dolaska F. Tuđmana na vlast (do današnjih dana) samo je zbog vrsnog poznavanja prilika samog Tuđmana bio ublažen u ratnim i poratnim tuđmanovskim danima. Iza predsjednika Tuđmana taj ubilački stroj više nitko nije mogao kontrolirati. (Račan je (krvnik hrvatskog naroda kojeg je razoružao ...) niti mjesec dana po Tuđmanovoj smrti zasjeo na vladajuću poziciju ... Pitam se kome je on trebao (ikad)?)

Politika pomirbe je bila Tuđmanova politika. Jednokratna. Tko je prošao katarzu i prihvatio Hrvatsku kao svoju domovinu to je već napravio. Tko je nastavio djelovati (svim sredstvima) protiv hrvatske države mora odgovarati za veleizdaju.
Nema lustracije. (Po čemu bi Josipovićeva sina lustrirali? A gori je od oca!)
Samouvjerenost u pobjedu u prvom krugu (nakon ere despotsko-izdajničke, sramne i neprihvatljive zlouporabe predsjedničke funkcije) proizlazi iz mentalne tuposti ...
Pobijedit će Josipović. U devetom krugu ...
Ne damo se varati.

Hrvatska mora umjesto lustracije provesti oduzimanje državnih mirovina veleizdajnicima.



Božanstvena komedija - Kokit


"U Danteovoj Božanstvenoj komediji, u Paklu, Kokit je deveti i najniži krug pakla te je smrznut mašućim Luciferovim krilima. U Paklu se o Kokitu više govori kao smrznutom jezeru, a ne kao o rijeci.

Dante u ovaj krug smješta izdajnike i varalice, a krug je podijeljen na četiri dijela:

Kaina - po biblijskome liku Kainu - izdajice krvnih srodnika
Antenora - po Antenoru iz Homerove Ilijade - izdajice domovine
Ptolomeja - po Ptolomeju, jerihonskom guverneru koji je ubijao svoje goste - izdajice svojih posjetitelja
Judeka - po Judi - izdajice svojih gospodara i dobročinitelja

Lucifer je u centru kruga, njegov je donji dio tijela u ledu, a prikazuje se s trima ustima. Jedna usta proždiru Bruta, a druga Kasija, Cezarove izdajice, a treća Judu."


Gustave Doré: Kokit, ilustracija





Post je objavljen 06.07.2014. u 08:17 sati.