Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Cure koje vole kretene 9: Sraz hrčaka

Kao što ponekad napominjem, kada bih se uhvatio pisanja samo serijala "Cure koje vole kretene", vrlo brzo bih došao do apsurdno velike brojke, toliko velike da bi čitatelji mogli provesti cijele živote pregledavajući različite slučajeve. No kako se ovaj blog mora istovremeno nositi sa šarolikim arsenalom tema, prisiljen sam ograničiti serijal samo na povremene, najsočnije epizode.

Stoga ću danas kompenzirati za to i podastrijeti vam nekoliko slučajeva, a vi, dragi čitatelji, vi ćete ocijeniti koji od njih zaslužuje titulu najvećeg obožavanja kretena i najveće racionalizacije iskazane pri tome. Dobrodošli u...




Izložak #1: Iz Bjelovara nam stiže priča o "mladoj" 37-godišnjoj Ireni koja se udala za vođu Al'Qaede, Anwara Al-Awlakija. Irena se trenutno "koleba" treba li nastaviti sveti rat nakon što je njen muž ubijen, te kaže da će "kroz sljedeća četiri mjeseca još razmisliti o tome što bi bilo najbolje". Također dodaje da je "sretna što je moj suprug mučenik".



Jeste li ikada čuli neku ženu da, suočena s Beta ponašanjem svog dečka ili muža, kaže da će "kroz sljedeća četiri mjeseca još razmisliti o tome što bi bilo najbolje?" Naravno da niste. Riješiti se nekog normalnog i pristojnog ženama dolazi puno lakše nego riješiti se duha pokojnog muža masovnog ubojice i terorista.


Izložak #2 (skupna prijava): Prije nekoliko tjedana, Jeremy Meeks bio je samo običan zatvorenik u američkom zatvoru, uhićen zbog višestrukih nasilnih zločina, sudjelovanja u organiziranom kriminalu i sličnim sitnicama. Onda se neka žena sjetila komentirati kako je on "zapravo prilično zgodan" i predselekcijska lavina je krenula: slika zgodnog zatvorenika u ovom trenutku ima 101 000 likeova, 13 000 shareova i 26 000 komentara, pretežno od žena koje komentiraju kako može slobodno počiniti zločin nad njima kad poželi ili kako je prezgodan za zatvor.

Čitateljice, biste li prasnule?



- Feministice i bijeli vitezovi tvrdit će da su sve te žene mentalno bolesne, glupe, needucirane, ružne, siromašne, usamljene ili niskog statusa; letimičan pregled autorica pozitivnih komentara potvrdit će da to nije istina.
- Prosječni ljudi, kojima nije ispran mozak ali koji su ipak daleko od poimanja realnosti bez zadrške, reći će da to što je zgodan (ili bogat/utjecajan) nadilazi minuse od toga što je nasilni gangster.
- Ljudi koji razumiju seksualno tržište reći će da je to što je gangster veliki plus per se, i samo se zbraja s tim što je zgodan. Ne smije biti zaboravljeno postojanje mnogih tipova koji su jednako zgodni ali koji žive u celibatu ili sličnom nesretnom stanju, žeđajući za ženskom pozornošću.

Jeremy je upravo potpisao ugovor o manekenstvu na iznos od 30 000 $. Pa vi budite uzorni građani.


Izložak #3: Novinarku Amandu iz Kanade su u Somaliji oteli teroristi i držali je u zatočeništvu i silovali 460 dana. Ona im sada sve oprašta i dodaje da je "Posve jasno kako su moji zlostavljači rezultat rata koji ih je oblikovao u osobe kakve su sada. Oni su također ljudska bića s bolnim pričama iza sebe" i da je prilikom toga doživjela "izvantjelesno iskustvo".

Možda teroristi znaju neku tajnu zbog koje se ipak isplati potruditi da žena svrši?


Zabavna činjenica: imaš veće šanse zadobiti naklonost ove emancipirane zapadne žene ako je brutalno otmeš i siluješ nego ako joj doneseš cvijeće i kažeš da ti se sviđa.


Izložak #4: Paul Bernardo je u zatvoru zbog serijskih otmica, mučenja, silovanja i ubojstava više djevojaka srednjoškolske dobi. Ne radi se o rekla-kazala: većinu svog bolesnog iživljavanja nad žrtvama je sam snimio i osuđen je na temelju toga. Dakle, neće vas nimalo iznenaditi da postoji puno žena koje se žele udati za njega. Evo nekih citata iz intervjua i pisama, neka od kojih je napisala 30-godišnjakinja s magisterijem

"Pišem Pauli cijelo vrijeme, šaljem mu razglednice i ne, nemam fetiš. Pročitala sam puno knjiga o njegovim zločinima i suosjećam s njim. To je duboko u mojim kostima i ne mogu se toga riješiti."

Misliš duboko u vagini?

"Vidim raziku između Bernarda kao čovjeka i Bernarda kao kriminalca. Njegovo zločini nisu ono što me privlači, već on sam."




Izložak #5: Samra i Sabina su prelijepe mlade djevojke u idealnoj dobi od 15 i 16 godina. Mogu imati bilo kojeg muškarca na svijetu i na svakoj slici koju objave na Facebooku garantirano dobivaju po 100-300 likeova od strane žednih Beta tipova koji samo sanjaju o tome kako im služiti.


8/10, prasnuo bih. Izvor: Interpol

Umjesto toga, one su se iskrale iz svojih udobnih domova u Austriji gdje žive njihove obitelji i pobjegle u planine u južnoj regiji Turske kako bi se udale za radikalne islamske teroriste. Njihove mame se ne mogu načuditi kako se to moglo desiti njihovim uzornim gimnazijalkama. Ja imam sugestiju: netko im je rekao da "samo trebaju slijediti svoje srce".


Izložak #6: Britanska razvedena majka troje djece napustila ih je kako bi preselila u SAD i tamo se udala za Christophera Mosiera, gangstera iz teksaškog zatvora nakon što "ju je impresionirala njegova iskrenost". On trenutno služi 15-godišnju kaznu za provalu pod utjecajem droge i s nanošenjem teških tjelesnih ozljeda i pokušajem ubojstva, te sudjelovanje u organiziranom kriminalu, ali postoji mogućnost da sljedeće godine uloži molbu za pomilovanje [ne daj Bože, op.prev.].



"Bilo mi ga je žao vidjeti ga tako zatvorenog, bez ikakvog društva osim drugih zatvorenika. Uistinu me zainteresirao njegov profil. Bio je različit od ostalih, u kojima tipovi samo poziraju golih prsa. Ali on je bio rječit i iskren o svom zločinu," kaže Jennifer. S vremenom je od svog posla kao prodajna pomoćnica u trgovini uštedjela dovoljno za let u Texas kako bi posjetila Christophera. Napominje da zna da je ovo teško za njenu djecu, ali da se "nada da će i ona jednog dana upoznati njenu ljubav" [jadna djeca, op.prev.].

Žene će dragovoljno teško raditi, štedjeti i čuvati svaku lipu kako bi se dokopale svojih ljubavi. Sjeti se toga sljedeći put kada joj želiš kupiti komad nakita ili karte za koncert.


Molim kliknite ili na anketu ili na ovaj link kako biste glasali i vidjeli rezultate.



Molim kliknite ili na anketu ili na ovaj link kako biste glasali i vidjeli rezultate.

Post je objavljen 05.07.2014. u 16:10 sati.