Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdmraclin

Marketing

1.MEMORIJAL"TOMISLAV HRKOVEC" 14.6.2014

Dana 14.06.2014. u Mraclinu je održan 1. Memorijal Tomislav Hrkovec. To je bilo vatrogasno natjecanje djece, a memorijal je dobio naziv po našem članu poginulom u Domovinskom ratu. Na natjecanju je bilo prijavljeno 29 ekipa, od toga 18 muških i 11 ženskih ekipa. DVD Mraclin je nastupio s dvije ekipe, muškom i ženskom. Dječaci su osvojili prvo mjesto i prijelazni pehar, a djevojčice su nažalost bile posljednje u svojoj kategoriji.

Željeli bi se zahvaliti svim društvima koja su poslala svoje ekipe na naš prvi memorijal. Velika hvala glavnom sponzoru Mladenu Galekoviću - PPS Galeković, te također Vatrogasnoj zajednici Grada Velike Gorice i tvrtki INA Maziva na financijskoj potpori i nagradama. Hvala i svim članovima DVD-a Mraclin koji su pomogli pri organizaciji natjecanja, a najviše predsjedniku našeg društva Darku Vukašincu koji se ipak najviše istaknuo u organizaciji kao i svaki pravi predsjednik!
Velika hvala i voditeljima naših ekipa Vladimiru Vinetiću, Nedjeljku Babiću i Kreši Kosu na radu s ekipama svo ovo vrijeme.

Po završetku natjecanja uputili smo se i do spomenika našeg Tomislava te smo tamo položili vijenac i zapalili svijeću u spomen na njegovu žrtvu.
Uz dogradonačelnika Grada Velike Gorice Stjepana Kosa, predsjednicu mjesnog odbora Sandru Crnić, predstavnike VZGVG i obitelj poginulog Tomislava, polaganju vijenca su se pridružili i članovi Turopoljskog banderija.

Uz vatrogasni pozdrav, vatru gasi,brata spasi!

Više slika u galeriji

UO DVD-a Mraclin

Od 1.memorijal TOMISLAV HRKOVAC,Mraclin,23. lipnja 2014.

Od 1.memorijal TOMISLAV HRKOVAC,Mraclin,23. lipnja 2014.


Od 1.memorijal TOMISLAV HRKOVAC,Mraclin,23. lipnja 2014.


Od 1.memorijal TOMISLAV HRKOVAC,Mraclin,23. lipnja 2014.



Post je objavljen 25.06.2014. u 14:47 sati.