Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

Državno prvenstvo - dan četvrti

Od Sezona 2013/14


Posljednji dan sudjelovanja ekipe NK Bjelovara U-15 na državnom prvenstvu u Svetom Martinu na Muri završio je još jednim porazom. U utakmici protiv HNK Rijeke gotovo da se ponavlja ista priča od prijašnjih dana. Bjelovar je poveo golom Marija Rajića i sa rezultatom 1 : 0 otišao na odmor. U drugom poluvremenu Rijeka daje gol za izjednačenje, a nakon nekoliko minuta i povede rezultatom 2 : 1. Tim je rezultatom utakmica i završila.

Od Sezona 2013/14


NK Bjelovar - HNK Rijeka 1 : 2
HNK Hajduk - NK Osijek 2 : 0

U ovim trenucima naša ekipa je na putu kući, a za sutra su još preostale dvije utakmice: GNK Dinamo - HNK Hajduk, te NK Osijek - HNK Rijeka. Rezultati tih utakmica će odlučiti konačni poredak i državnog prvaka Hrvatske u kategoriji U-15. Na petom mjestu je NK Bjelovar.

Trenutni poredak:

GNK Dinamo 3 2 1 0 7
HNK Hajduk 3 2 1 0 7
NK Osijek 3 1 1 1 4
HNK Rijeka 3 1 1 1 4
NK Bjelovar 4 0 0 4 0



Na državnom prvenstvu dušu na terenu ostavili su: Karlo Darojković, Filip Ocvirek, Mateo Jakšić, Nikola Kozić, Marin Nikolić, Juraj Fanton, Siniša Đipalo, Marijo Rajić, Marino Jedvaj, Filip Makopek, Franko Kovačević, Marko Čupić, Marijano Prodanić, Luka Mikšec, Alessandro Kos, Marko Knežević, Marko Jozić i Patrik Šantalab.
Čestitke igračima bez obzira na 4 izgubljene utakmice. Zasluženo ste sudjelovali na natjecanju sa najboljim ekipama u Hrvatskoj i peto mjesto na državnom prvenstvu je također rezultat koji treba respektirati, pogotovo što je NK Bjelovar mali klub sa puno entuzijazma i velikim srcem.

Također treba zahvaliti i roditeljima - navijačima koji su svakodnevno dolazili na utakmice i bodrili našu ekipu.

Od Sezona 2013/14


Nadamo se skorom osvrtu trenera Kosa na nastup naše ekipe na državnom prvenstvu.


Post je objavljen 19.06.2014. u 22:57 sati.