Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skrpun

Marketing

Tajna služba i vladi je tajna

Možeš glumiti domaćina kuće, možeš pozirati i gurati se u tiskovine ali ako te ne doživljavaju, ako ti ne povjeravaju ono elementarno što bi morao znati na takvoj poziciji onda ti je jasno da se 'hobotnica' raširila i natkrila ti vidik i djelovanje.

Kao iz vica kad je Mujo viknuo komšinici da je kurva a Ona mu rafalno uzvratila gdje mu se sve Fata kucala zadnjih mjeseci, tako je i naš 'Domaćin' na lak način doznao koliko je u tajnoj službi zaposleno djelatnika od kad je on 'broj jedan'.

Koliko su tajne službe tajne a koliko tajnovite, što one taje i tko s njima upravlja i dalje će ostati tajna za one što bi to trebali znati.
Milanović je iznio podatak u javnosti da se u SOA-i nije zapošljavalo od kad je on na vlasti!
I nije trebalo dugo čekati da se oglasi onaj za koga to nije tajna, onaj tko to zna slavodobitno je graknuo.

“Ta izjava je najobičnija laž. U SOA-i je 2012. primljeno 26 ljudi, a prošle godine 15 ljudi", rekao je Jandroković novinarima u Saboru.

Ovo sam napisao sitim slovima iz predostrožnosti, ipak se radi o tajnim službama.

Ovo javno iznošenje podataka o zapošljavanju u tajnoj službi može upućivati na to da Milanović stvarno nije znao taj podatak što je istovremeno smiješno i žalosno!
Ako je morao na takav način doći do podataka onda nam je država ne u banani nego u njenom ljudskom sličnjaku to jest nježniku za ne reć kurcu.



Post je objavljen 04.06.2014. u 21:50 sati.