Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

PRILIKOM VJEŽBE PREVRNULA SE VATROGASNA CISTERNA

PORTOROŽ

Na pisti zračne luke Portorož tijekom vatrogasne vježbe zračne vatrogasne jedinice dogodila  nesreća. Prevrnila se vatrogasna cisterna u kojoj je bila posada od tri vatrogasa, koji su tom prilikom i ozljeđena. Dvije osobe su puštene na kućnu njegu dok je jedna hospitalizirana u bolnici.

Na zračnoj pisti Aerodroma Portorož jučer oko 9 sati dogodila nesreća. prevrnulo se vatrogasno vozilo potrdila je glasnogovornica PU Koper Anita Leskovec. U nesreći su ozljeđene tri osobe koje su se nalazile u prevrnutom vozila te su preveženi u opću bolnicu u Izoli. dvije osobe su puštene na kućnu njegu dok je treća zadržana na promatranju, poručuju iz zrakoplovne luke.
Image and video hosting by TinyPic
Nesreća se dogodila prilikom izvođenja vježbe simulacije zračne nesreće. U vježbi su sudjelovale dvije ekipe PHE Izola sa lječničkim timom, dva vozila javne vatrogasne brigade Koper te vozilo vatrogasaca zračne luke Portorož. Očevid su napravili koperski policajci a o samoj nesreći obavješten je i inspektor Agencije za civilno zrakoplovstvo Republike Slovenije…. 24ur

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 19.04.2014. u 11:00 sati.