Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hms

Marketing

DOZVOLA NAKNADNE REGISTRACIJE VUKOVARA


Zagreb, 14. travnja 2014.

Temeljem članka 18. stavak 3. a vezano na članak 17. Natjecateljskog pravilnika HMS-a Administracija HMS-a donosi

ODLUKU 140414
O PRIHVAĆANJU REGISTRACIJE NAKON ISTEKA ROKA
VUK – MAŽORETKINJA GRADA VUKOVARA
NA 18. DRŽAVNOM PRVENSTVU


Prihvaća se naknadna registracija VUK – Mažoretkinje grada Vukovara, Vukovar na 18. Državnom prvenstvu mažoretkinja Republike Hrvatske.

U HMS je 14. travnja 2014. stigla zamolba Mažoretkinja grada Vukovara za registracijom ZA 18. Državno prvenstvo mažoretkinja Republika Hrvatske nakon proteka roka registracije. Sastav nije ispunio sve formalne obveze prilikom registracije, tj. nije postupio sukladno članku 18. stavak 3. Natjecateljskog pravilnika HMS-a dočim registracija do propisanog roka nije bila pravno valjana i temeljem akata HMS-a ne može se prihvatiti kao važeća. Dan nakon proteka roka, u ponedjeljak 14. travnja, Mažoretkinje grada Vukovara se ispričavaju i mole HMS za prihvaćanje naknadne registracije obzirom da je potvrda uplate akontacije ostala u knjigovodstvenom servisu do kog ne mogu doći tijekom vikenda, a isto su propustili preuzeti tijekom radnog vremena u petak 11. travnja po uplati iste.

HMS je uvidom e-banking izvode konstatirao da je uplata stvarno i izvršena u petak 11. travnja, dočim formalni nedostatak ne utječe na ispunjenje stvarnih obveza, te je konstatirao da je se ne radi o namjernom zlorabljenju sustava registracije. Sukladno članku 18. stavak 3. Natjecateljskog pravilnika Administracija HMS-a jest nadležna donijeti odluku kao u dispozitivu.

Administracija HMS-a upozorava sve svoje članove da HMS ima vrlo nisku toleranciju na nepridržavanje rokova, te da administrativne propuste vezane uz rokove u načelu neće tolerirati, te da ovaj primjer prihvate kao veliki izuzetak i nešto što se neće apriorno u budućnosti tolerirati.


Alen Šćuric IDCU
izvršni direktor HMS-a



Post je objavljen 16.04.2014. u 09:29 sati.