Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

14. OTVORENO PRVENSTVO U MINI I SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE - 2003. GODIŠTE

Pobjednici Rukometna škola Karlovac i "Rudar"

U nedjelju održano natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake


Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizirali su 14. otvoreno državno prvenstva u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Drugi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Ekonomsko – turističke škole.

Bilo je to natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2003. godine. Sudjelovale su ukupno 84 ekipe, 40 u konkurenciji djevojčica i 44 kod dječaka.
Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, predstavnik Grada Karlovca Goran Jakšić, županijski pročelnik Željko Šančić i predstavnica Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Kristina Gerber Sertić, koja je i otvorila prvenstvo.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojila je Rukometna škola Karlovac, koja je u finalu pobijedila ekipu "Bjelovara" s 9:7. U susretu za treće mjesto "Moslavac" iz Popovače pobijedio je "Dubravu Vrbovečku" s 10:7.
U najbolju petorku prvenstva izabrane su Iva Luketić iz "Moslavca", Nika Horvat i Petra Rejić iz "Bjelovara", te Dorotea Kružić i Ema Gvožđak iz Rukometne škole Karlovac.
Najbolja vratarka bila je Monika Tomiša iz "Bjelovara", a najbolji strijelac i najbolja igračica bila je Paula Šepac iz Rukometne škole Karlovac.
U malom finalu prvo mjesto osvojile su "Sesvete 2", drugo "Sesvete 1" i treće "Marina Kaštela".

U konkurenciji dječaka rođenih 2003. godine prvo mjesto osvojila je ekipa "Rudara" iz Ruda, koja je u finalu nadigrala momčad "Maksimira Pastele" iz Zagreba s 13:6. U utakmici za treće mjesto "Umag" je pobijedio ekipu "28. aprila" iz Kaštelira sa 8:5.

U najbolju petorku prvenstva izabrani su Janko Načkar i Matija Kuhar iz "Rudara", David Krčalić iz "Umaga", Matija Kos iz "28. aprila" i Ivan Čunić iz "Maksimira Pastele". Najbolji vratar bio je Matija Kuhar iz "Rudara", najbolji strijelac Matija Runtas iz "Rudara" i najbolji igrač Janko Načkar iz "Rudara".

U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Croatije osiguranja 1" iz Zagreba, drugo "Virovitica" i treće "Marina Kaštela 3".

Počasni pokrovitelji 14. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu bili su hrvatski predsjednik Ivo Josipović, Ministarstvo socijalne politike i mladih, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Grad Karlovac i Karlovačka županija. (b.o.)


DP ZA 2003 GODIŠTE - OTVARANJE PRVENSTVA


DP ZA 2003 GODIŠTE - DOPODNEVNE BORBE U DVORANI EKONOMSKE ŠKOLE



DP ZA 2003 GODIŠTE - DOPODNEVNE BORBE U DVORANI GRABRIK


DP ZA 2003 GODIŠTE - DOPODNEVNE BORBE U DVORANI RAKOVAC


DP ZA 2003 GODIŠTE - FINALNE BORBE


DP ZA 2003 GODIŠTE - PROGLAŠENJE POBJEDNIKA


DP ZA 2003 GODIŠTE - KARLOVČANKE KROZ TURNIR


ORGANIZACIJSKI ODBOR 14 DP U MINI RUKOMETU


Post je objavljen 13.04.2014. u 22:30 sati.