Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Kako izgleda otac 98-ero djece?

Muškarac koji je otac 98-ero djece nudi besplatne seksualne usluge

Ed Houben nije vaš tipični otac. Zapravo, sve je osim toga.

Ovaj Nizozemac (44) se poznat po bivanju najplodnijim muškarcem u Europi i, lako moguće, cijelom svijetu.

Zašto? Houben je začeo nevjerojatnih 98-ero djece unutar 12 godina.

Sve je počelo 2002., kada je donirao svoju spermu kroz lokalnu kliniku za plodnost u Nizozemskoj. Sada, 12 godina kasnije, on širi svoje sjeme na tradicionalniji način tako što nudi besplatne seksualne usluge ženama i parovima koji žele dobiti dijete.

Kroz svoju web stranicu, Houben se povezuje s parovima - i lezbijskim i heteroseksualnim - koji imaju problema s plodnošću ili kojima nedostaju organi potrebni za pravljenje djeteta.

"Jedan oženjeni par svratio je kod mene na tjedan dana nakon što su godinama posjećivali klinike u SAD-u i Engleskoj. Pokušali su sve moguće i onda su pročitali o meni, kontaktirali me i lijepo smo se složili.
Pola godine kasnije došli su ovamo, ostali 8 dana i ja sam spavao s njom 4 puta. Nakon 10 godina pokušavanja, doživjeli su prvu trudnoću. Prošle godine su došli još jedan put, po svoje drugo dijete, i radilo je gotovo istog trena."

Vjerojatno se sada pitate kako Ed Houben izgleda:



...
...
...

Ne želim biti zloban, ali sljedeći put kada pomislim da je neka žena "izvan moje lige", samo ću prizvati u sjećanje sliku ovog močvarnog čudovišta koje ima 98-ero djece.

Je li Ed Houben pobijedio biologiju? Po svoj logici, njegovi geni bi trebali biti istrijebljeni, pa ipak je jedan od biološki najuspješnijih muškaraca koji su ikada hodali Zemljom i jedini koji imaju više potomaka od njega su Džingis-Kan i nekoliko sultana ili kraljeva.

Dragi čitatelji, evo pitanja za vas:

Je li ovaj tip genijalac, ili su jednostavno svi ostali retardirani?

Post je objavljen 12.04.2014. u 10:07 sati.