Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

17.kolo I HNL Sjever U-14: NK Bjelovar - NK Mladost Ždralovi 9 : 0

Od Sezona 2013/14


Danas je u Bjelovaru na gradskom stadionu odigrana prvenstvena utakmica između gradskih rivala Bjelovara i Mladosti. Razlika u kvaliteti između prvoplasiranog Bjelovara i predzadnje Mladosti u prvenstvenoj tablici je više nego očita što je i sam rezultat 9 : 0 na kraju utakmice pokazao. NK Bjelovar nakon 17 kola ima 17 pobjeda, te gol razliku 116:10. Do kraja prvenstva preostalo je još pet kola:

18. kolo Čakovec: NK Međimurje - NK Bjelovar
19.kolo Bjelovar: NK Bjelovar - NK Varaždin
20.kolo Koprivnica: NK Slaven Belupo - NK Bjelovar
21.kolo Bjelovar: NK Bjelovar - NK Podravina Ludbreg
22.kolo Varaždin: NK Varaždin (pio.) - NK Bjelovar

Drugo mjesto na tablici drži NK Varaždin koji ima odigrane dvije utakmice manje, te jedan poraz, a treće NK Slaven Belupo također sa dvije utakmice manje i dva poraza. Za pretpostaviti je da će Varaždin i Slaven u slijedećim utakmicama sve učiniti da dostigne prednost naše ekipe pa možemo očekivati zanimljiv razvoj događaja u nadolazećim utakmicama.

Danas su igrali: Karlo Darojković, Mateo Jakšić, Nikola Kozić, Alessandro Kos, Marin Nikolić, Marko Knežević, Juraj Fanton, Siniša Đipalo, Patrik Šantalab, Marijo Rajić, Marino Jedvaj, Filip Makopek, Franko Kovačević, Marko Čupić, Marijano Prodanić i Luka Mikšec. Na tribinima je bio ozlijeđeni Filip Ocvirek. Tko je dao golove? To samo trener zna... wink

Post je objavljen 05.04.2014. u 17:22 sati.