Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrgorac

Marketing

Vrgorčanin pogodio Bingo i osvojio 8,5 milijuna kuna!



U igri TV Bingo 15 od 90 odigranoj sinoć, sretni Vrgorčanin je osvojio više od 8,5 milijuna kuna! Novi milijunaš dobitni je listić uplatio 29. ožujka u 14:26 sati u Vrgorcu na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije u Ulici hrvatskih velikana. Osvojio je točno 8.506.741,99 kuna.
Kako je Vrgorac malo mjesto gdje svatko zna svakoga, vijest se odmah proširila među građanstvom. Sretni dobitnik se nije uspio skriti pa smo doznali njegov identitet i s njime jutros kratko razgovarali.
- Ovo je za mene nevjerojatno iznenađenje. Još ne mogu doći sebi i ne vjerujem da sam osvojio ovoliki iznos. Bingo igram rekreativno, par puta mjesečno, i dosad nisam ništa osvojio. Tako da me je ovo zaprepastilo, rekao nam je sretni dobitnik koji je ipak odlučio ostati anoniman.
Ovaj srednjovječni Vrgorčanin po zanimanju je upravni pravnik i kaže da radi za vrlo nisku plaću kod privatnika i da njegova obitelj, u kojoj se još nalaze supruga i dva sina tinejdžera, jedva sklapa kraj s krajem. Na pitanje kako će potrošiti novac, on hitro odgovara.
- Izgradit ću veliku kuću u Vrgorcu na tri kata, s bazenom i velikom garažom, a svakom sinu ću kupiti po novi BMW i stan u Zagrebu, a sebi i supruzi uplatiti krstarenje na Bahame. Kada se vratimo sa krstarenja odlučiti ćemo što učiniti s ostatkom novca. Sigurno je samo da ga nećemo držati pod kušinom, zaključio je ovaj sretni dobitnik.


Post je objavljen 01.04.2014. u 07:34 sati.