Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

IZRAČUNI OSTVARIVANJA PRAVA NA PLAĆANJA!


SVAKI KORISNIK IZRAČUN MOŽE POGLEDATI

Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila 31. 3 . da je prošlog tjedna na mrežnoj aplikaciji AGRONET-u objavila informativne izračune o ostvarivanju prava na plaćanja za
svako poljoprivredno gospodarstvo koje je na osnovu odobrenog zahtjeva za izravna plaćanja podnesena u 2013. godini, ostvarilo neku vrstu prava na plaćanja. Za 99.244 korisnika izravnih plaćanja za 2013. godinu Agencija je generirala ukupno 206.650 informativna izračuna.
AGRONET-u se pristupa putem korisničkog imena i zaporke koje je Agencija za plaćanja dodijelila svakom korisniku izravnih plaćanja. Svi poljoprivrednici koji nisu u mogućnosti samostalno pristupiti AGRONET-u, svoje informativne izračune mogu zatražiti u regionalnim uredima Agencije za plaćanja.
Izračuni su napravljeni temeljem iznosa propisanih Uredbom Vlade o financijskoj strukturi omotnice za mjere iz programa izravne potpore za 2013. godinu (Narodne novine br.141/13) za svaku pojedinu potporu: regionalna plaćanja, premije, specifična plaćanja, iznimno osjetljivi sektori te IAKS mjere ruralnog razvoja.
Izračun je informativne prirode, a Agencija za plaćanja za svakog korisnika donosi konačnu odluku o ostvarivanju prava na izravna plaćanja do 31.svibnja 2014. godine.






Post je objavljen 31.03.2014. u 14:55 sati.