Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjesnik-istine

Marketing

Političari: hoćete li nas moći gledati u oči?

Premijeru, predsjedniče, sutra, kad pobijedimo, hoćete li nas moći pogledati u oči?

Premijeru, predsjedniče, Vlado,

i što ćemo sutra? Sutra, kad pobijedimo na ovom referendumu, recite mi: kako ćemo dalje? Što ćemo sutra? Kako ćete sjediti na čelu države, na čelu naroda, kojeg ste sami okarakterzirali glupim, neprijateljskim, nazadnim? Kako dalje? Zašto prisiljavate narod da Vas ispljune, gospodo predsjednici, ministri?

Mi ćemo sutra glasati. To nam je jedino što imamo. Preteško smo se za ovo izborili. Svašta smo čuli od vas, ali dopustite, ovo je za nas stvarno festival demokracije. Nakon svih poniženja, stajanja po štandovima, podnošenje napada, paljenja, udaraca i uvreda, nakon svih probijanja kroz medijske bedeme ignorancije, evo nas na kraju puta. Za nas je to zbilja festival demokracije.

Mi ćemo sutra glasati. I reći ćemo, zamislite, da je brak ono kad se muškarac i žena jedno drugome obećaju, kad ona zatrudni, kad kupe kolijevku, i kad čekaju dijete. Mi ćemo sutra reći da je to za nas brak. To je nedjelja. Ali, doći će i ponedjeljak. Pa ne znam kako mislite, nakon svega, stajati ispred nas i zastupati nas dalje? Morat ćemo o tome u ponedjeljak, hitno!

Hrvatski narod se počeo baviti sam sobom; svojom politikom, i svojim društvenim dobrom. Neka tako bude, od 1.12.2013. na dalje!

A tebi, brate i sestro, gdje god da si: Dobro te poznajem, i znam što misliš. Pa, dobar Ti REFERNDUM! Obuci svečano odijelo, nalašti cipele; samo budi svoj/a, i to je to! Od sada i za uvijek! Nikada nikome ne želeći zlo, ali i čuvajući i govoreći svoje.

Dobar Ti TVOJ referendum želim!

Pater Ike

bitno.net


Post je objavljen 30.11.2013. u 23:01 sati.