Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/parasomnia

Marketing

heaven's full and hell won't have me...

Dan ima 24 sata. Osobno nisam baš neka spavalica, 4 sata sna mi je i više nego dovoljno, zbog toga mi ostaje 20 sati za raditi nešto. Zadnjih tjedana sam tih 20 sati uz standardne obaveze i posao provodila razgovarajući sa njim... No on je spriječen, 3 dana. 3 dana je 60 sati.

..And my soul's a sorry state
so come on down, you're empty lovers.
Worms come out of the woodwork
and the snakes start to sing...



Jučer od 18h sam uspjela naučiti svirati 2 nove pjesme potrgati nogu tako da nema sviranja neko vrijeme osim ako napokon uzmem novi practice pad što bi se trebala svakako sjetiti uskoro....napravila sam večeru za cimericu i sebe, prošetala svog psa, pregledala 4 druga pacijenta, prošetala D.-nog psa, odradila vijesti za naslovnicu, našminkala se, preuzela 2 nova banda, prošla cijeli Primordial live u 20 minuta, popila 500 litara kave, otišla sa T. na koncert gdje sam vokalu Muscle Tribe Of Danger And Excellence objašnjavala da volim photoshopirati njegove fotografije tako što mu dodajem Oggy i žohare. Uz odlične ljude inače vrijeme bi prošlo za čas, kad bi mi koncept vremena ikada bio standardan -.- U 3h ujutro na glavnom kolodvoru sam se spotaknula skupa sa večerom koju sam imala u rukama, prosula sam svoje krumpirići sa tartarom.

...do you feel the chill,
clawing at the back of your neck?
I start to spill.
did you really think that you could fix me?
they'll sell your bones for another roll.
Well sharpen your teeth, tell yourself that it's just business...


U jednom trenu sam sjedila na podu dok se najdraža T. smijala do suza...oko mene su se našli krumpirići, ona, dvoje prolaznika i jako puno tartar umaka...sjedila sam i smijala se skupa sa njima, vjerujem da sam ujutro barem usrećila golubove... ustala sam smušena, gladna i blago frustirana jer sam radi toga opet zakasnila na tramvaj...trebala sam stići na drugi kraj grada na piće sa prijateljima pošto je sa Tajlanda došao Z., njega mi opisuju zadnja 2 mjeseca. Pametan je, drag, programer, voli Meshuggah, Formulu 1 i životinje, ima 30 godina i jedan od najboljih LastFM acc ikad, situiran je, lijep i ja mu se sviđam iz boktepitaj-kojeg-razloga (po svemu što su mi rekli ako ne odem na date s njim plakat ću cijeli život)... Znak sudbine da ne bih trebala na date? Definitivno ne, samo moja smotanost xD no čisto dovoljni izgovor da umjesto na pivu odem doma sa T.

...Would've been, could've been,
Should've been, never was, and never ever will be.
Worms come out of the woodwork,
And the snakes start to sing...


Sad je već 15h, i dalje se nisam odrekla kave, niti slatkiša, počela sam igrat neku glupu Candy crash sagu samo zato što čekam poruku na vražijem FB, paralelno radim intervju, svakih sat vremena bacim pogled... ručak je gotov, psi su prošetani, vijesti objavljene...blog napisan,veš opran, krumpirići na kolodvoru već satima očišćeni, smijem se sa golubovima i sviram Inside my Casket, hm, eto još ne plačem. Umjesto toga čekam poruku na FB iako nije prošlo 60 sati. Ne mogu to objasniti. Jednostavno sam idiot, nema apsolutno nikakve logike u izborima koje radim, vjerovatno nikad nije ni bilo ali jebemu pa sa godinama bi trebala počet slušat razum zar ne? Kako onda moj glupi mozak može napraviti takav odabir? I zašto sam tako sretna sa izborom? I izađite na referendum.

...Are you still getting by?
Was I your knight in shining armour?
Or the apple of your eye?
Or just a step, a fucking step to climb?...



Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 30.11.2013. u 14:46 sati.