Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjesnik-istine

Marketing

Političari strahuju od pomisli na referendum!

Čitam u zadnje vrijeme razne izjave političara i smijem se i radujem svakoj njihovoj riječi. Pokušajte malo analizirati ono o čemu govore oni koji su protiv referenduma, pokušajte čitati između redaka koji na nalaze kod ovakvih rečenica koji govore o tome kako se oni toliko ne boje referenduma „jer se njime neće ni za dlaku osnažiti institut braka“ i „da bez obzira na njegov ishod to nije i ne može biti referendum o pravu na poštovanje obiteljskog života“. Da, dragi političari samo se vi međusobno ohrabrujte, ali DRHTITE od straha na samu pomisao na referendum, a kamoli na ono koliko dobra će donijeti u naše društvo. Naravno vi to ne smatrate dobrim jer i neznate što znači misliti na dobro HRVATSKIH građana. Predbacujete građanima koji plaćaju porez što su olakšali porezne obeveznike za 40 milijuna kuna, a ne shvaćate da su to NJIHOVI novci i da su potpisom ZA referendum odlučili gdje će ići njihovi novci: to se dragi političari zove demokracija! A niste komentirali cijenu automobila koje je županica Merzel iz SDP-a potrošila. Jesu to njezini novci ili su novci istih onih poreznih obeznika koji su zatražili referendum. Koja si prosječna Hrvatska obitelj danas može priuštiti novce za čak i jefitniji automobil?

HNS, koji se zajedno sa SDP-om bore za prava „manjina“ je nedavno potrošio 90 mil. kuna kupivši U VRIJEME KRIZE cijelu ZGRADU u glavnom gradu Beligije. Eh da i ja sam baš blesav, pa oni se bore za prava manjina a ne većine jer u Republici Hrvatskoj velika VEĆINA Hrvata je u ekonomskoj krizi, stoga HNS nema potrebe suosjećati s njima dokle god je većina u pitanju. Tek kada VEĆINA Hrvata koja je u ekonomskoj krizi postane MANJINA e tek onda će se HNS, SDP i ostali boriti za njih kako bi ta manjina (u ekonomskoj krizi) postala većina (u ekonomskoj krizi).

I dok ti političari poručuju kako ishod referenduma nije bitan i kako se ništa neće promijeniti jer ta definicija nema toliku snagu, istovremeno u istim intervju daju izjavu u kojoj se osjeti veliki strah od ishoda referenduma, a kaže ovako; „Preostalo nam je samo da se svojim glasovima suprotstavimo takvoj odluci većine“. Osjećaju se nemoćnima, i znaju da su i sami manjina i da će ovaj referendum imati velike dobrobiti za Hrvatko društvo. Za njih vrijede riječi Psalma 4;

Sinovi čovječji, dokle će vam srca ostati tvrda?
Zašto ispraznost ljubite, opsjenu slijedite?
Znajte; Gospodin čudesno uzvisuje prijatelja svoga;
Gospodin će me uslišiti kad ga zazovem.
Promislite u srcima i ne griješite,
DRŠĆITE na svojim ležajima i ZANIJEMITE!


Budući da oni izmjenjuju riječi iz Biblije, siguran sam da kada bi mi izmjenili riječi iz ovog psalama onda bi glasio: Dršćite na svojim foteljama, autima, zgradama i zanijemite!

Dragi blogeri, neka vas ne zavedu ni ovakvi kao što su oni, neka vas ne uplaše jer pokušavaju vas na razne načine odvratiti da na referendumu glasate ZA. Neznam jeste li primjetili kako su već počeli pisati članke pune mržnje, članke pune neistine, prema svima koji su ZA referendum. A onda na svojim stranicama objavljuju imena i prezimena onih koji ostavlju komentare pune govora mržnje. Zašto prvo ne stave svoje slike, atek onda nek vade trn u tuđem oku? Ali njihovi udarci posebno ciljaju na POSLJEDNJI BASTION koji se bori za normalno i zdravo društvo,a to je Katolička Crkva. Ista ona zbog koje su ubili bl. Alojzija Stepinca, ista ona zbog koje danas prijete smrću don Damiru stojiću.

Ne dopustite da vas zavedu svojim lažnim i nepotpunim i neistinitim člancima. Iz izvora bliskih jednim dnevnim novinama imamo inforamciju su novine za onaj tjedan pred referendum već spremne za tisak ,a ispisane su člancima kojima žele pogoditi Katoličku Crkvu u Hrvatskoj kako bi u mnoge osobe u zadnji tren se predomislile i glasale protiv na referendumu. Ne dopustite da vas zavaraju svojim lažnim i nepotpunim informacijama.

IZAĐITE NA REFERENDUM I GLASAJTE ZA: ne zbog Crkve ili svećenika, ne zbog neke udruge, nego zbog buducnosti (vaše) djece, zbog obitelji. Zaštitiomo obitelj na refrendumu jer to je i jedini cilj!




Post je objavljen 19.11.2013. u 09:18 sati.