Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Povratak otpisanih

Prošlo je više od dvije i pol godine od mojeg zadnjeg posta. Slobodno pročitajte koji od zadnji postova, jer na žalost svi su i dalje aktualni. Dvije i pol godine potrošili smo uzalud. Kao da je vrijeme stalo. Vladajuće garniture se mijenjaju, ali sve i dalje ostaje isto... osim što ova zemlja tone sve dublje i dublje... i kako je netko rekao nije više pitanje hoćemo li doživjeti grčki scenarij, sad je samo pitanje kada.

Naime kad vam ministar financija izjavi da su za sve u ovoj zemlji krivi poduzetnici jer nisu zapošljavali već otpuštali umjesto da se ugledaju na državu koja je još i zapošljavala, što drugo očekivati?

No... moj pravi razlog povratka je odmotavanje klupka o kojem sam i ovdje pisao, a tiče se kriminala u HAC-u i debelo preplaćenih autoputeva. Naime čini se kako posljednji događaji oko Kalmete i njegovih bliskih suradnika, možda nagovještavaju da će se neke stvari pokrenuti. Na žalost sve ovo dolazi puno prekasno... novci su potrošeni i teško će se naći sve te stotine milijuna kuna, a ako ne i milijardi kuna pronevjerenih kroz razne Fimi medije i razne HGK-ove.

Ono što je vječito isto iz afere u aferu da najodgovorniji tvrde da ništa ne znaju ili da "muž zadnji sazna", ali za sebe i dalje misle da su sposobni obnašati dužnost koju obnašaju i već dobro poznata uzrečica "neka institucije rade svoj posao".



Post je objavljen 23.10.2013. u 21:44 sati.