Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Prekrasna turska glumica Hazal Kaya u ulozi života u seriji 'Djevojka imena Feriha'

Gledatelji Nove TV na svojim će malim ekranima od ponedjeljka, 15. srpnja gledati životnu priču lijepe junakinje Ferihe koju je utjelovila Hazal Kaya. Serija 'Djevojka imena Feriha' na OYO je dostupna unaprijed.

Mlada turska glumica Leyla Hazal Kaya rođena je 1. listopada 1990. godine u odvjetničkoj obitelji u Gaziantepu. Lijepa Hazal nije išla obiteljskim stopama, već je od malih nogu bila vrsna umjetnica: plesala je balet i svirala violinu. Uz to, govori nekoliko stranih jezika i obožava tango.

Svoju prvu naslovnu ulogu je ostvarila upravo u seriji 'Djevojka imena Feriha'. Serija je u Turskoj bila pravi hit, a Hazal je popularnost naglo narasla. U veljači je dala intervju za tursko izdanje časopisa Cosmopolitan i otkrila što misli o komentarima medija koji su naglašavali kako je preniska u odnosu na svog glumačkog partnera u seriji 'Djevojka imena Feriha', Çaatay Ulusoya: 'Za mene to nije nikakva novost. Oduvijek sam bila najsitnija. I u razredu sam bila najniža pa sam zato sjedila u prvoj klupi. Zapravo mi je i drago što je tako s obzirom na to da na ekranu svi izgledamo deblje. Međutim nisam opsjednuta svojom težinom i tjelesnim izgledom. Ne mislim da moja veličina utječe na moj posao. Važno je kako se razvijam kao glumica.'

'Nažalost, stalno se susrećem s predrasudama. Ne očekujem da ću se svima svidjeti, sigurna sam da ima i onih koji me ne vole, ali i to je u redu. Mogu govoriti da sam niska i debela, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Salma Hayek neki je dan izjavila: 'Niska sam i debela, ali svejedno sam slavna. Baš me briga što netko misli.' Jednoga dana želim moći reći isto,' dodala je Hazal u istom intervjuu.

'Imam četiri tetovaže. Tetovažu komadića slagalice, čaše i maloga princa. Stvarno jako volim tetovaže. Da se ne bavim glumom, tijelo bi mi bilo prekriveno tetovažama,' otkrila je Hazal.

Mladu, karakternu i zanimljivu glumicu ne propustite u glavnoj ulozi u modernoj bajci 'Djevojka imena Feriha' na Novoj TV i OYO.



Post je objavljen 15.07.2013. u 15:59 sati.