Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

"Nadstranačka pravaška i desna suradnja su ključ do uspjeha"

Bilder hochladen

Dana 22. 06. 2013 održana je pravaška tribina u Beču.

Prisutnim gostima obratili su se domaćin i povjerenik A-HSP-a za Beč Mladen Drozdek, dugogodišjni hrvatski politički emigrant Nikola Lukić, dopredsjednik A-HSP-a Šime Tolić te predsjednik Dražen Keleminec. Govornici su isticali važnost o ujedinjenju istinskih pravaša i borbe za opstanak Hrvatske u vremenu globalizacije.
Dopredsjednik Šime Tolić obratio se je nazočnima slijedećim riječima:

"Tužna je činjenica da smo mi pravaši podjeljeni na bezbroj stranaka ma da svi želimo jaku, ponosnu i samopouzdanu pravašku Hrvatsku.

Svima nam je jasno da među nama ima agenata i provokatora koji sustavno rade na našem razbijanju. Unatoč svih prepreka i poteškoća je jako važno da se borimo zajedno za dobro naše nacije iako smo na papiru podjeljeni.

Nužan je svepravaški i desni oslobodilački pokret koji će našu domovinu spasiti od globalista svih boja. Svi vlastodršci porobljene Hrvatske izvršavaju naloge zapadnjačkih moćnika kojima je cilj svjetska država bez različitih nacija, religija, kultura i tradicija. Crveni žele što bržu smrt Hrvatske a plavi bi malo sporije, ali je cilj isti.

Globalisti ne ubijaju samo s metcima, nego i s psihološkim ratovodstvom. Ono što nisu uspjele četničke granate, sluge Novog svjetskog poretka postižu s spolnim odgojem, rodnom-ideologijom, gej paradama, feministkinjama i masovnom emigracijom - a to jest uništenje morala, nataliteta i nacionalnog identiteta.

To je suvremeno podmuklo oružje s kojim su židomasonski plutokrati razorili Zapadnu civilizaciju a sada žele i ostali svijet. Naša domovina tu nije iznimka. Stoga moramo uz fizičku voditi i duhovno-moralnu borbu kako bi kao hrvatski narod preživjeli proces globalizacije.

Uskoro i formalno postajemo kolonija masonske Europske Unije, koja samo zato postoji da zbriše sve nacionalno, moralno i zdravo u Europi te da zemlje gospodarski iscrpi i pipremi za planiranu Svjetsku državu plutokratske mafije.

Vrijednosti kao hrvatski identitet, rodoljublje, obitelj i štovanje lijepoga, dobroga i istinitoga treba imati glavno mjesto u srcima naših ljudi. Samo tako možemo pobjediti psihološki i fizički rat protiv židomasonske globalizacije, odnosno Novog svjetskog poretka.

Mi kao pravaši tu imamo veliku odgovornost. Slijedbenici smo ideala najvećih Hrvata svih vremena. Stoga budimo već sada otjelovljenje dolazećeg slobodnog i jakog hrvatskog naroda. Neka naši sunarodnjaci u nama prepoznaju plemenite vitezove i prvake koji ratuju za veliki ideal. Tako možemo postati istinska alternativa prodanim prostitutkama na vlasti.

Nadstranačka pravaška i desna suradnja su ključ do uspjeha. Dosta je sitnjičavih i osobnih svađa. U svakoj od bezbroj pravaških i desnih stranaka, pokreta i udruga ima idealista koji žele služiti svojoj naciji. Ujedinimo se i srušimo jude na kormilu. Moguća je nacija slobode, časti i ponosa. Poput Feniksa iz pepela će nova Hrvatska uskrsnuti - ako svako od nas sve od sebe da.

Budimo spremni!"

Nakon službenog programa događaj se je okončao s srdačnim društvom svih prisutnih.

Post je objavljen 24.06.2013. u 13:30 sati.