Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maginfo

Marketing

Bookony: nova aplikacija u nastajanju

Naša nova kreacija zove se Bookony. Trenutno je u izgradnji, polira se sučelje i tjeraju bugovi, no možda je najzanimljiviji detalj da smo krenuli obrnutim redom, a to je prvo međunarodna scena pa tek lokalna. Odatle i ime aplikacije: Bookony, no za lokalnu scenu otkrit ćemo vam ekskluzivu - servis će se zvati Bukonja.

Ukratko radi se o online aplikaciji za booking, dakle rezerviranje i zakazivanje termina, odnosno organizaciju različitih djelatnosti koje podrazumijevaju dogovor klijenta i pružatelja usluge oko zajedničkog termina. Kao primjere možemo navesti poliklinike, klinike, specijalističke ordinacije, razne terapeutske centre ili wellness centre, tvrtke za najam kongresnih dvorana ili dvorana za sastanke, sportske i fitness klubove i tako dalje. Mogućnosti su široke i Bookony se razvija kao kofigurabilna aplikacija prilagodljiva specifičnim potrebama zakazivanja termina sa klijentima kao što i naše desktop aplikacije obično jesu.

Budući da se radi o online aplikaciji, pristupačnost se jamči sa gotovo svih danas uobičajenih platformi - računala, tableta ili smartphonea sa bilo koje lokacije na svijetu sa pristupom internetu. Trenutno radimo na posebnoj aplikaciji za Facebook koja će biti povezana sa Bookonijevim kalendarom i koju će vlasnici poslovnih stranica na Facebooku moći postaviti na stranicu i tako još više proširiti suradnju i interakciju sa klijentima. U budućnosti isto ćemo učiniti sa Google Calendarom, u svakom slučaju nastojat ćemo od Bukonje odnosno Bookonija stvoriti vodeći servis za lakšu organizaciju i zakazivanje termina svih vrsta u širokom spektru djelatnosti.

Saznajte više na službenom webu: BOOKONY.COM ili na FACEBOOK stranici.



Post je objavljen 17.04.2013. u 15:23 sati.