Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maginfo

Marketing

Fiskalizacija

mag-posNakon relativno kratke pripreme za fiskalizaciju, možemo reći da smo vrlo uspješno položili ispit iz fiskalizacije računa na nekoliko aplikacija MAG informatike. Do sada je fiskalizirano nekoliko aplikacija koje su isporučene našim korisnicima koji već naveliko rade s novim fiskalnim računima.

Prvi dio fiskaliziranih blagajni kod naših korisnika radi od samog početka godine - 2. siječnja, a do sada (11. veljače) uspješno je fiskalizirano više od 2.000 raznoraznih računa. Od 1. travnja većina će naših korisnika biti opremljena novim, besplatnim verzijama fiskaliziranih aplikacija kod kojih ne očekujemo nikakve probleme u radu.

Za sve nove korisnike pripremili smo također u potpunosti fiskalizirane verzije, tako da sa svakom aplikacijom koja ima u sebi račune, dolazi i fiskalni paket. U tom slučaju korisnici ne trebaju posebno nabavljati fiskalne kase, već su one uključene u redovan rad.

Idemo mobilno

Također smo uspostavili suradnju sa tvrtkom RS Magazin, te u suradnji s njima nudimo vrlo povoljne konfiguracije sa mobilno punjivim, mikro termalnim POS printerima. Ovakva konfiguracija netbooka sa mobilnim POS printerom je posebno povoljna ali i neizbježna za terenske/mobilne korisnike koji imaju problema sa napajanjem uređaja na prodajnim mjestima bez osigurane električne energije. Uređaji se napajaju iz automobila putem adaptera koji se uključuje u 12V napajanje auto upaljača. U svakom slučaju, ovakvim pristupom se rješava veliki problem pokretnih naplatnih mjesta kao što su primjerice taksisti, veterinari na terenu, terenski liječnici i slično, a koji su podložni fiskalizaciji gotovinskih/kartičnih računa.

Više informacija o fiskalnim aplikacijama.

Post je objavljen 14.02.2013. u 08:10 sati.