Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/masogadur

Marketing

Još 36 dan!

Daj Bože zdravlja, pa bi za još toliko dan tribalo opet, tradicionalno, užgat Krnju ... onega ča je za sve kriv. Kad se vratin malo unazad, koliko li se samo živopisni likov za Njega izminilo u ovi trinajst godin našega reinkarniranoga Krnjevala ... neki i po više puti cerek
Ma isto, jema bit da je najviše bumbiza (puknuo, za sjevernjake) oni zadnji, ča smo ga užgali 2011. godine.
O tome san već detaljno pisa, i o izboru lika & djela Dotičnoga, a i o medijskome praćenju spomenutoga događanja.
Prikomjerno granatiranje koje su mećali na dušu Gotovini u ona doba je golo govance za ono ča su sve nasljednici „one male iz Pojate na Mosoru“ bili o nan nadrobili. Srića i Bog da još u ono doba nije vridija ovi novi zakon o verbalnome deliktu thumbup jerbo bi nas sve sa dva autobusa poslalo na Bilice. Ako još jema mista. A govoridu, bar oni ča su jemali prilike okusit, da je Remetinec „Hilton“ prema Bilican.
Nego, ostaviću po strani crne misli. Trenutno san, gle čuda puknucu opet na bolovanju. Davni dan su mi rekli da ča više vrime prolazi da više sličin na mater nego na pokojnoga oca. Jerbo san sve više po likarima. Ma me ni to neće omest u mome dilu posla, koordinirat oni naš tradicionalni „brainstorming“, da ne rečen karbu, beštimje i prijateljska uvjeravanja ča gre a ča ne gre „unutra“ ... onda slidi još par dan manovaljenja kojega mogu sam, na miru, učinit ... i moj je dil posla gotov.
Bar do povorke. A ove godine bi se moga i umaškarat, pregovaran za pristupit u dvi slike. Biće nešto, sigurno ... a ako ne ništa, opet malo piturat side vlasi, nabacit koju štracu na sebe, napunit sve baterije i fotoaparat u ruke.
Lani smo pauzirali ... nije bilo jednoglasno, ka ni u Haagu, ali većina je odlučila. Godinu dan smo odmorili, stali na balun, sićali se oni ča i više nima, a dubokoga su traga ostavili u ovi trinajst godin ... Želka, Mehe, Pagara, Čonča ... Osin ovi nabrojeni, puno je još svita partilo ... partija je i moj pape, Dine Garbin, ča me je i zarazija viruson Mašograda, ali o tome ćete pročitat na jedno drugo misto thumbup

Photobucket

Selo naše malo, od milja Mašograd, živilo je svojin životon i dalje. Činile su se monade, snig smo svi dobro zapametili

Photobucket

... činili su se prosvjedi, teške su riči padale ... kako uživo,

Photobucket

... tako i na sucurac.info, jedinome mediju za kojega moremo reč da je sučuraški. Rekli bi zli jezici ironično „nekad bija“ ... ali još u svići jema uja, još se trza.

Photobucket

Kažu dobro upućeni da jema materijala za dvobroj, a dežurne Žalosne Sove da će se jedva skupit pinez i za obični broj štampat. Čeka nas naporno odvajanje „žita“ od „kukolja“, „more“ od „nemore“ a glede situacije, sastanak će se održat kod mene ...
Danas su Predsjednik i Tajnik KPU „Kampanel“ bili u mene na prvi dogovor. I ča misllite ča mi je Buiš prvo reka: Nemoj sad opet napisat da si u udrugi „Poklade“ ka ča si reka Tariku. Ka zaboraviće mi cerek ... a to san ionako meknija odma pri vrju moga uvodnika.
Ove godine ćemo angažirat i neke nove ljude ... neće in bit laka, svi će i uspoređivat sa onima prije, ali biologija je neumolljiva ...
Nisan zna ča bi meknija, koju od stari slik, ali evo, napokon, KOMPLETNA kolekcija „Mašogaduri“ za download zainteresiranima, jer neki, unatoč obećanjima tipa „samo ča nisan“, ni nakon par godin nisu stavili sve „Mašogadure“ dostupne za download, složeno po godištima.

2001 * 2002 * 2003 * 2004 * 2005 * 2006 * 2007 * 2008 * 2009 * 2010 * 2011

Eto, toliko za ovi put, ne smin još puno toga reč, a ni napisat. Prelazni rok je tek počeja party pa da ne zajebemo još koji od transferi ča su u toku.
A svima onima ča su mislilli, ma ča mislili, tvrdili da su čuli iz pouzdani izvori, da će se, radi lanjski događaji, Mašogradske Maškare udunit ka šunferina, moremo samo poručit ...

Photobucket

... ili onako lipo, pjesnički, moremo poručit da in se seremo na izvor informacija. Dođite, dajte ruke, koju dobru ideju, a ako dojdete sa pinezima isfalit ćemo vas i u Mašogaduru i usmeno, na sva justa. RECESIJA je besida koja se više izlizala od duperanja (upotrebe, za sjevernjake) ... sve znamo, dođite i pridonesite prema svojin mogućnostima, da se svi skupa bar nakratko opustimo i zabavimo, i naravno, užgemo onega koji je za sve kriv.
Zdravi i veseli bili! mah mah mah

Post je objavljen 04.01.2013. u 23:41 sati.