Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/akvelikagorica

Marketing

We Run, Zagreb: Dino Bošnjak prohujao Jarunom, "pomeo" sve i osvojio Nike paket!



Zagreb je još jednom uspješno organizirao svjetski poznatu utrku We Run, koja se i ove godine održala na Jarunu. Jedna od najvećih i najmasovnijih rekreativnih utrka na svijetu svijetu ugostila je stotine trkača u glavnom gradu Hrvatske, koji je jedan od 34 svjetska grada koji je domaćin manifestacije u organizaciji Nikea.
Program je počeo u 14 sati, a glavni događaj dana utrka počela je u 17.30 sati. Iako je misao utrke važno je sudjelovati, Nike je odlučio nagraditi tri najbrža trkača i trkačice. U ženskoj konkurenciji slavila je Kristina Božić s vremenom 27 minuta i 25 sekundi, a kod muških najbrži je bio Dino Bošnjak s vremenom 22 minute i 33 sekunde. Pobjednici su dobili 3000 kuna vrijedne sportske opreme Nike. Drugoplasirani i trećeplasirani dobili su po 2000 odnosno 1000 kuna vrijedne sportske opreme.

Nakon utrke održan je after party na kojem su nastupili Jamie Reynolds iz Klaxonsa, a kao predgrupa popularni domaći bend NipplePeople. Utrku je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. (24 sata)











Post je objavljen 01.10.2012. u 21:54 sati.