Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vu-majorettes

Marketing

MI IMAMO ŠAMPIONE...A IMAMO I SVATOVE!!!!!

Drage moje mažoretkinje, drage moje zlatne cure...Nema tih riječi kojima bih opisala svoj ponos i svoju sreću. Moram vam reći da tek sad polako postajem svjesna da imamo europske prvakinje.
Dragi moji kadetići. Prije dvije i pol godine kad ste se upisale na mažoretkinje nitko nije mogao niti pomisliti da ćete danas biti europske prvakinje. Iako, već nakon prvog državnog prvenstva kada ste nakon samo 6 mjeseci treninga osvojile 4. mjesto, znala sam da imamo zlatnu generaciju. U Francusku ste išle po zlato i zlato ste donijele. Svaka vam čast. Dok sam vas gledala suze su mi išle na oči jer toliki žar, oštrinu, volju i želju nisam nikad u ovih 12 godina vidjela kod nijednog tima. Doslovno ste plesale i grizle zlato i to je ono što vas je podignulo dvije klase iznad svih ostalih koji su bili tamo. Jednostavno ste odudarale - bile ste posebne i nitko vam nije mogao ništa. Vi ste moj ponos i naša budućnost. Hvala vam za to a hvala i mojoj Andreji Lehrmajer koja vas je dovela u red, koja je vaš trener isto koliko i ja, i koja je sve ovo zapravo napravila sama uz moju malu pomoć!!
Čestitam seniorima i juniorima i neželim puno dužiti jer ne dozvoljavam da ružne stvari zasjene uspjeh naših malih kraljica. Moram se samo zahvaliti Marini Marić koja je gubila svoje živce s juniorkama i koja nije odustala od njih čak ni onda kad sam ja digla ruke od njih- Hvala Marina!
Seniorke vama samo želim reći HVALA što ste svima pokazale kako se pleše i kako bi to zapravo trebalo izgledati. Moram vam reći da sam pregledala sve snimke i sad mi je još više sve to skupa smješno! Ali nema veze, kao što sam već rekla hrpa licenciranih trenera a bome i sudaca me zvala ili poslala poruke u kojima su samo potvrdili ono što i ja odgovorno tvrdim! A ako svi imaju licence pa valjda i njihovo mišljenje nešto znači. :) Nek se vesele oni koji smatraju da su zaslužili i da se imaju čemu veseliti. Ovim putem im svima čestitamo!
A sada na veselije teme. Naime naša seniorka Vanja Jovičić pleše u timu već 12 godina i dosad nas je na svim najtecanjima pratila cijela njena obitelj - mama, tata i brat. Jovičići su inače naveselija obitelj s kojom se ja osobno i privatno družim. Maći (brat) je sada već postao toliko stručan za mažoret ples da ga nagovaram da ode u sudačku školu jer je pravi talent. No, zašto sve ovo pišem. Jovičići žive zajedno već 20 godina i imaju dvoje djece ali nisu službeno vjenčani. Nakon državnog prvenstva u mom dvorištu bila je fešta na kojoj je pao dogovor da će se ukoliko iti jedan sastav osvoji zlato na EP Jovičići napokon vjenčati i to u mom dvorištu. Pa evo budući da su kadetkinje europske prvakinje - ja sam njih odlučila vjenčati. Moja Nada će 20.10. i službeno postati gđa. Jovičić. Zapravo, prije samog proglašenja natjerali smo budućeg mladoženju da još jednom u kameru potvrdi da stoji pri tome da će se uistinu ženit ako uzmemo zlato. Nemoram vam uopće pričati da je nakon što su kadetkinje proglašene prvakinjama Nada počela plakati a prvo što je izgovorila bilo je: Udajem se!!!! :) Sličnu tu rečenicu izgovorila je i Vanja u malo prostijoj verziji ali otprilike je to zvučalo kroz suze ovako: MAMA I TATA ĆE MI SE NAPOKON VJENČATI. Eto nešto što je krenulo kao sprdnja na kraju se pretvorilo u prave svatove. U Francuskoj smo dogovorili sve detalje. Ja sam kuma, Balerinin muž Slaven je kum, Balerina je čajo, Vanja će bacati cvijeće ispred mame kad ju Maći bude vodio prema matičaru. U svatove su pozvane samo mažoretkinje i ekipa koja je bila na EP odnosno na DP i sudjelovala u cjelom ovom događaju. Sve organiziramo mi sami, tj Jovičići nemaju nikakve obveze osim reći: UZIMAM. Već smo dogovorili tamburaše, hranu, piće...sve je spremno. E sad koliko god ovo možda sve smješno zvučalo ovo je zapravo samo još jedan dokaz da smo tim ipo i da se ovakva sloga i ovakvi odnosi teško mogu vidjeti negdje drugdje.
PONOSNA SAM NA SVE VAS - I MALE I VELIKE, A BOME I NA VAS NAVIJAČE KOJI STE NAJBOLJI NA SVIJETU! VAMA ĆEMO POSVETIT IDUĆI POST JER ŠTETA JE DA LJUDI NEVIDE VAŠU MALU FRANCUSKU ZABAVU IZ LUDARE! VOLI VAS SVE VAŠA ZUJA!!!!


Post je objavljen 05.09.2012. u 18:25 sati.