Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

PORTO TOLERO I DENIS MALIĆ NAJBOLJI U PLOČAMA

Radio postaja Ploče, tradicionalno svake godine, bira najbolje igrače i klubove sa područja Grada Ploča. Ove godine za najbolji muški sportski kolektiv izabran je MNK Porto Tolero kojemu je ovo velika nagrada za sve uspjehe i veliku promociju Grada Ploča u Hrvatskoj i inozemstvu.

Porto Tolero već nekoliko godina zaslužuje ovu nagradu, ali nekim čudom nagrada bi uvijek otišla u druge ruke. Zato će ova godina biti upisana zlatnim slovima u već bogatoj povijesti kluba, a kristalni tanjur ponosno će biti izložen u vitrinama Porto Tolera.

Isto tako, za najboljeg sportaša Grada Ploča izabran je Denis Malić, kapetan Porto Tolera. Malić je ove godine predvodio momčad u drugoj hrvatskoj futsal ligi do četvrtog mjesta, a u veteranskoj ligi sa svojom momčadi osvojio je prvenstvo bez ijednog poraza. Ova nagrada je kruna njegove velike i bogate futsal karijere i nadamo se da će Denis odigrati barem još jednu sezonu u dresu svog Porto Tolera.


Nagradu je uručio proslavljeni pločanski nogometaš Hrvoje Vejić, a u ime Porto Tolera nagradu je primio direktor kluba Joze Miletić.



Denisu Maliću nagradu je uručio Boris Lalovac, zamjenik ministra financija, koji je rodom iz Gradca, nedaleko od Ploča


Najviše nagrada otišlo je u Rukometni klub Dalmatinka, koja igra prvu hrvatsku rukometnu ligu. Najbolji ženski klub je Dalmatinka, najbolji trener je Ivan Jerković, najbolja mlada sportašica je Valentina Blažević, a najbolja sportašica je Kornelija Klinac.



RK Dalmatinka, najbolji ženski klub u Pločama. Nagradu je preuzeo dopredsjednik kluba Ante Štrbić - Fulin.



Ivan Jerković, najbolji trener u Pločama



Valentina Blažević, najbolja mlada sportašica Grada Ploča



Za najboljeg mladog sportaša izabran je Borna Petrović, član karate kluba Porto Tolero. Borna je višestruki državni prvak i velika je nada hrvatskog karatea. Njemu je nagradu uručio njegov trener Jerko Srzentić.





Post je objavljen 07.08.2012. u 12:17 sati.