Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

TURNIR ZA DAN GRADA PLOČA

Porto Tolero je organizirao malonogometni turnir u mlađim kategorijama za Dan Grada Ploča. Nastupile su ekipe iz Ploča, Opuzena i Vrgorca, igralo se u Domu sportova jer se zbog kiše nije moglo igrati na ŠC Močvara kako je bilo planirano.

Igralo se u dvije kategorije, jedna kategorija bili su dječaci koji pohađaju prvi i drugi razred, a druga kategorija je treći i četvrti razred osnovne škole.

U kategoriji 1. i 2. razred prvo mjesto osvojio je Neretvanac iz Opuzena, drugo mjesto pripalo je Jadranu iz Ploča, treći je Vrgorac, a četvrti Porto Tolero.

U kategoriji 3. i 4. razred prvo mjesto osvojio je Neretvanac, drugi je bio Porto Tolero, a treći Jadran LP. Najzanimljivija utakmica bila je između Neretvanca i Porto Tolera u kojoj je Porto trebao pobijediti kako bi bio prvi. Poveo je Neretvanac preko Bubala, a za Porto izjednačio je Filip Sučić. Neretvanac je prvak dječje lige u Klepcima, a Porto je pokazao da se može nositi sa njima i, da je bilo malo sreće, mogli su i pobijediti.

Zahvaljujemo se svim ekipama koji su prisustvovali turniru i tako uveličali proslavu Dana Grada. Isto tako, zahvaljujemo se Peri Cvitanoviću koji je u zadnji tren omogućio igranje u dvorani budući da je cijelo jutro padala kiša i nije se moglo igrati na Močvari. Sve utakmice sudio je Denis Giljević - Kurčuvić.

Za Porto Tolero su igrali: Luka Parmać, Roko Nikolac, Domagoj Domić, Filip Sučić, Dalmatino Barbir, Matija Rakušić, Mirko Kežić, Marijo Vukanović, Vedran Šetka, Ante Petrović, Gabrijel Bošnjak, Ante Havelj, Robert Vlatković, Martino Medak, Zlatko Tolić, Luka Bebić, Hrvoje Grgurinović, Ivan Brnas, Luka Stjepanović, Marin Puljan, Marko Burđelez, Ivan Klinac, Ivan Herceg i Lucijano Tomljanović. Trener je Krešimir Petrović.



Post je objavljen 26.05.2012. u 14:03 sati.