Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

POVRATAK VIRTUOZA U VELIKOM STILU

U posljednjoj utakmici na domaćem parketu Porto Tolero je pobijedio svoje velike prijatelje iz splitskog Ustanika 5:1. Utakmica odlična sa mnoštvom prigoda, gosti nisu iskoristili puno izglednih prilika za postizanje pogotka, a najbolji igrač utakmice bio je Alen Družijanić koji je još jednom oduševio svojim malonogometnim majstorijama.

Porto je odlično otvorio utakmicu i nakon samo pet minuta igre bilo je 2:0, a strijelci su bili Saša Burđelez i Alen Družijanić. Gosti su imali svoje prilike, ali vrlo dobra obrana Porta i vratar Zovko nisu dopustili da lopta uđe u mrežu.
U nastavku ponovno ista scena kao na početku. Porto u samo dvije minute postiže dva pogotka, po drugi put strijelac je Alen Družijanić, a nakon njega zabija i Marin Džeko. Ustanik se i dalje borio vrlo srčano i nije se predavao, što i dolikuje imenu ovog kluba, a rezultat su smanjili u 35.minuti preko Kristijana Ćapete. Ipak, dvije minute prije kraja Marin Džeko postiže pogodak za konačnih 5:1.

Na strani Porta nedostajali su Marijo Batinović i Boris Malić što se puno osjetilo na igri, dok kod gostiju već odavno nema njihovog najboljeg strijelca Ante Kesića koji je Portu uvijek zadavao probleme. Veliku prevagu donio je Alen Družijanić svojim dodavanjima i pogotcima i vidjelo se da nam takav igrač nedostaje cijelu sezonu. Posljednje kolo ove sezone Porto će odigrati u Spaladiumu protiv Škvera.

Post je objavljen 30.04.2012. u 13:17 sati.