Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

VEČER IVANA MARKOVIĆA

PORTO TOLERO - OKRUK 4:4 (1:0)

U vrlo zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici Porto Tolero je remizirao sa Okrukom. Opet se dogodila ista scena kao u Šibeniku prije par dana kada je Porto primio gol desetak sekundi prije kraja susreta.

Prvo poluvrijeme nije bilo izrazitih prilika, a Porto je poveo sredinom prvog dijela preko Ivana Markovića. Vrijedi spomenuti dvije izgledne prilike Krilića i Džeke, ali odlični vratar Okruka večeras je branio i ono nemoguće.

U nastavku gosti počinju puno bolje igrati, dok je Porto opet promašio nekoliko prilika za pogodak. Okruk je to iskoristio i kaznio sa tri pogotka nakon akcija iz kornera kada je Portova obrana zaspala i dopustila igračima Okruka da imaju nesmetan šut prema domaćim vratima.
Porto je zadnjih šest minuta zaigrao sa golmanom-igračem što se isplatilo. Prvo je Ivan Marković smanjio na 3:2, a zatim Petar Marević svojim pogotkom izjednačio na 3:3. Minutu prije kraja Ivan Marković postiže svoj hat-trick i donosi prednost Portu od 4:3, a svi su pomislili da je kraj. Ipak, desetak sekundi prije kraja Okruk izvodi aut, lopta dolazi na šest metara gdje je ponovno zaboravljen jedan igrač Okruka koji postiže pogodak za 4:4.



Post je objavljen 03.04.2012. u 23:35 sati.