Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

PORAZ KAO POBJEDA

STARI GRADSKI PARKING - PORTO TOLERO 6:5 (2:4)

Porto Tolero je doživio minimalni poraz na gostovanju u Šibeniku. Mlada i neiskusna ekipa nije uspjela privesti utakmicu do kraja i vratiti se kući sa pobjedom, ali ovaj poraz je kao pobjeda jer su svi igrači pokazali veliku borbenost i igru vrijednu divljenja.

Porto Tolero je na poluvremenu vodio 4:2, a izgleda da su igrači u nastavak susreta ušli misleći "lako ćemo". Domaćin u samo dvije minute izjednačuje na 4:4, a poslije su uspjeli i povesti 5:4. Porto je tada zaigrao sa golmanom - igračem i uspijeva izjednačiti. Pola minute prije kraja Porto je nastavio igrati sa golmanom u igri ideći na pobjedu, ali na kraju se pokazalo da se riskiranje nije isplatilo.
20 sekundi prije kraja Džeko se našao sam pred golom Parkinga, prvo pogađa stativu, a drugi udarac mu brani vratar. Lopta se odbija do igrača Šibenika koji osam sekundi prije kraja postiže pogodak na prazan gol Porta.

Šteta što Porto nije uspio pobijediti, a najrealnije bio bi neodlučan rezultat jer obje ekipe su odigrale odličnu utakmicu. Momčadi nedostaje iskustva što se pokazalo na ovoj utakmici jer je promašeno puno prilika koje su trebale biti okrunjene pogotkom. Strijelci za Porto bili su Marin Džeko (2), Matko Krilić (2) i Josip Pear (1).
Čestitamo Starom Gradskom Parkingu na pobjedi i zahvaljujemo se na ugodnom gostoprimstvu u Krešimirovom gradu.

Sljedeću utakmicu Porto igra u utorak u 19 sati u Pločama kada u goste dolazi Okruk.

Post je objavljen 01.04.2012. u 11:37 sati.