Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

NEOPTEREĆENI U ŠIBENIK

Drugi put ove sezone Porto Tolero ide na teško gostovanje u Šibenik gdje ih dočekuje Stari Gradski Parking. Porto Tolero će, neovisno o rezultatu ove utakmice, ostati na trećem mjestu jer je Crnica ovo kolo slobodna.

Na Baldekinu je uvijek teško igrati, a Porto se u to uvjerio prije četiri kola kada je uspio izvući remi protiv Crnice. Sada je protivnik Stari Gradski Parking, vrlo dobra momčad koja drži sredinu tablice, ali sigurno je da mogu biti plasirani puno više od toga.
Momčad već godinama predvode Josip Bačelić, koji je ove sezone najbolji strijelac kluba, zatim Mario Žumberac, Marko Prolić, Ive Bura i Vicko Jelić. Prošlih nekoliko sezona bili su u vrhu ljestvice i borili se za prvaka lige, dok im ove godine ide nešto slabije u prvenstvu, ali zato su označeni kao momčad koja može iznenaditi svaku ekipu.

Porto Tolero ide neopterećen na gostovanje, bez imperativa pobjede. Ponovno će priliku dobiti mladi igrači, odnosno juniori koji su ove godine igrali juniorsko prvenstvo regije jug. Nedostajati će Galić, Bošković i Burđelez, ali se nadamo da će bez njih momčad odigrati dobru utakmicu i da će gledatelji uživati u jednoj lijepoj futsal predstavi na Baldekinu.

Utakmica se igra u subotu u 20.15 sati.

Post je objavljen 31.03.2012. u 10:02 sati.