Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

S MLADIMA DO POBJEDE

PORTO TOLERO - TIN VRGORAC 4:2 (0:1)

Porto Tolero je teškom mukom svladao goste iz Vrgorca. Bez Galića, Boškovića i Batinovića, Porto je gubio 2:0, da bi u zadnjim minutama utakmice napravio veliki preokret ne dopustivši gostima da naprave iznenađenje u Pločama.

Porto Tolero nije igrao dobro, puno se prilika nije iskoristili što su Vrgorčani kaznili. Prvo su u 10. minuti poveli 1:0, da bi u 24.minuti ponovno postigli pogodak za 2:0. Tri minute nakon toga, Porto je zaigrao sa golmanom-igračem i tek tada je momčad proigrala.
U 31.minuti Matko Krilić smanjuje rezultat na 2:1, a tri minute kasnije Porto Tolero je izjednačio kada je jedan igrač Tina postigao autogol. Takav rezultat stajao je na semaforu sve do posljednje minute, kada Marin Džeko postiže prelijep pogodak za vodstvo Porta, a zatim zabija i svoj drugi pogodak iz penala nakon što je igrač Tina igrao rukom u šestercu za što je dobio crveni karton.

Porto Tolero je igrao u pomlađenom sastavu, a jedini stariji igrač u momčadi bio je kapetan Denis Malić. U nastavku prvenstva mnogi juniori dobiti će priliku zaigrati za prvu momčad i očekujemo da se dokažu kako bi sljedeće sezone mogli igrati od početka prvenstva i postati nositelji igre Porta u bližoj budućnosti.

Post je objavljen 25.03.2012. u 12:57 sati.