Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mateo

Marketing

Don't touch me velečasni oče !

Na osmom katu Daniele Trbović posljednjih dana priča se o jako zanimljivim temama što je pravo osvježenje cijelom htv-u . Vjerovatno su te promjene stigle s proljećem .



Slučajno sam prije neki dan svoj daljinski upravljač podredio htv-u i emisiji 8. kat i pozitivno se iznenadio shvativši temu emisije.

Naime brbljalo se o tom okorjelom celibatu u katoličkoj crkvi. Iako mi je ta tema već postala čisti dosadluk i monotonija za moje uši , jako zanimljive goste sa zanimljivim ispovjedima ugostila je Danči , i opet me potaknula na razmišljanja o toj temi koja je po mom sudu toliko očajna.

Dok svi vjerski službenici ulaze u brak i osnivaju obitelji , naši se popovi , svećenici i kako se već zovu zadovoljavaju na druge načine svima nama poznate , sve to zbog nekakvog celibata koji ne graniči sa zdravim razumom.

Odani Bogu , crkvi i vjernicima . Sve je to u redu i sve je to što bi se reklo ''po božjem sudu'' , ali dok je to doista tako.
Jedno je biti odan vjernicima kao pop , a drugo je biti odan nekom seoskom dječačiću na jedan jako odvratan način. To je bolest koja se proširila brzinom svjetlosti , a rješava se puževim koracima.

Među Danielinim gostima našao se čovjek koji me svojim svjedočanstvom o još jednom monstrumu , zaprepastio. Ispričao je što mu je činio svećenik u sakristiji . Nakon vjeronauka uveo bi ga u sakristiju i pred križem i Isusovim tijelom ispitivao bi ga o tome kako masturbira , koliko sjemena izlazi da li je mala ili velika žlica. Onda bi se uzbudio i pipao ga.
Ovakvih primjera je nebrojivo mnogo , ali se tako dobro zataškavaju.


Naš divni Benedikt zaprijetio je da se pedofilija iz crkve izgoni ognjem i mačem i misli problem riješen. Dok on miriše najnovijim mirisom kojekakvih trava dizajniranim specijalno za prvo ime Vatikana , njegova braća u celibatu masovno smrde na pedofile.



Post je objavljen 22.03.2012. u 20:31 sati.