Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

NERETVANSKI DERBI

U 15.kolu 2.HMNL - jug Porto Tolero ide na gostovanje u Metković gdje igra protiv istoimenog domaćina. Veliki neretvanski derbi koji uvijek privuče veliki broj gledatelja, a na terenu je borbeno do zadnje sekunde.

Metković drži sredinu tablice što im je cilj svake sezone. Ipak, vrlo su dobra momčad koja se može boriti za sam vrh, ali nedostaje im ono nešto da bi napravili korak više. Sve konce u igri momčadi drži iskusni Mišo Ramić, koji je i kapetan ekipe. Na vratima je poznato ime Drago Bezer, koji je dugo godina branio boje pločanskog kluba, a uz njega najbitniji igrači su Goran Galov, Neven Majić, Vedran Raguž i Tomislav Miletić.

Porto Tolero se odmarao prošli vikend budući da je Imotski odustao od natjecanja, pa se momčad mogla dobro pripremiti za ovu utakmicu. Pod upitnikom su jedino Saša Burđelez koji ima problema sa koljenom te Goran Bošković koji je zadobio laganu ozljedu leđa. Cijela ekipa je motivirana za ovaj susret i nadamo se da će se Porto iz Metkovića vratiti sa bodovima.

Utakmica se igra u subotu u 20 sati.


Najzanimljivija utakmica ovog kola igra se u Šibeniku između Crnice i Novog Vremena. Ovo je derbi prvenstva koji odlučuje o prvaku lige, a sutra ćemo objaviti izvještaj sa te utakmice.

Post je objavljen 16.03.2012. u 19:40 sati.