Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnojaje

Marketing

Što ćemo pokušati napraviti dalje...

Dobili smo preko 5000 želja, svih onih koji žele - posao, u državi u kojoj je trenutno preko 350 000 nezaposlenih jasno je da je to jedna od najvećih želja.

Što napraviti ? Što uopće mi iz Crnog Jaja možemo napraviti da bismo pomogli u ostvarivanju te želje ?

Iskreno, malo ili ništa, no možemo bar nešto pokušati....ono što smo već napravili je da smo zaposlili Sašu - jednu od onih koja je tu želju izrazila ( njena je želja bila - hoću posao u Crnom Jaju :), svega 5 ljudi je konkretiziralo želju, npr. hoću posao u DM-u i sl. ( njih smo zamolili da nam dostave životopis i zamolbu, neki su to napravili i te smo životopise proslijedili i došlo je do nekih razgovora za posao...), no isto tako smo primjetili da mnogi ne znaju napraviti kvalitetan životopis i zamolbu, a ne znaju se niti efikasno prezentirati poslodavcu, te smo odlučili svima pokušati pomoći da te vještine nauče i usavrše.

Kontaktirali smo naša 2 partnera - Poslovno učilište Filaks i portal posao.hr, te smo u suradnji s njima napravili akciju za sve koji su u potrazi za poslom - radionica u trajanju od 4 školska sata, umjesto 500kn, uz popust od 86% za 70 kn, a za sve koji su izrazili želju "želim posao " imamo i dodatni popust od 30kn, pa je cijena samo 40 kn ( s obzirom da se radi mahom o našim Facebook i Twitter fanovima stavili smo ga u navedeni kontekst ), kod možete pronaći na našoj Facebook stranici.




Tijekom slijedećeg tjedna ćemo organizirat posjet setu Larinog izbora za cca. 20-tak osoba koji su to zaželjeli, radimo na ostvarenju želje gđe. Štefanije ( gospođina jednina želja je Laptop, odlučili smo joj dati naš, sad moramo vidjeti prijevoz do Bjelovara, čekamo potvrdno da nam se gđa. javi sa adresom....), itd. itd...više o svemu u slijedećem postu...

Vaš,



Post je objavljen 15.03.2012. u 08:50 sati.