Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkportotolero

Marketing

BORBA ZA POLUFINALE

Dom sportova Ploče biti će mjesto dvoboja najvećeg futsal derbija u Hrvatskoj ! Druga utakmica četvrtfinala Hrvatskog futsal Kupa između Porto Tolera i Vrgorca igra se u utorak u 19 sati, a nadamo se da će gledatelji napuniti dvoranu i pomoći Portu da se plasira u polufinale.

Između ove dvije utakmice, momčadi su odigrale redovno kolo svojih liga. Vrgorac je u derbiju 1.HMNL na svom parketu svladao Brodosplit 4:2 i time je zasjeo na prvo mjesto. Nebeskoplavi su odigrali utakmicu života potpuno deklasiravši Inženjere što još jednom potvrđuje njihovu snagu u hrvatskom futsalu.
Denis Mijatović i Alen Lalić vodili su momčad ka pobjedi, a vrlo raspoloženi su bili i Mijo Marinović, Maid Ramić i Ante Kraljević, dok je na golu nesavladiv bio reprezentativac Žarko Luketin. Uz Brodosplit, Vrgorac ima najveća futsal imena, a prema viđenom, trenutno igraju najbolji futsal u Hrvatskoj. Vrijedi vidjeti hoće li tako igrati i u Pločama protiv svojih najvećih rivala.

Porto Tolero je u prvoj utakmici ostvario odličan rezultat i sa punim optimizmom čeka uzvrat na svom parketu. U Šibeniku protiv Crnice momčad je pokazala dobru igru, a što je najvažnije, obrambena igra odigrana je bez greške. U Vrgorcu se vidjelo koliko ovakve utakmice znače i jednima i drugima, pa stoga će Porto na svom parketu ići na pobjedu i borbu do posljednje kapi znoja.
Najbolji strijelci ekipe, Marin Džeko i Ante Galić, se nadaju da će svojim pogotcima donijeti pobjedu Portu. Iskustvo braće Malić daje samopouzdanje u obrani, a Ivan Marković, Saša Burđelez, Josip Pear i Goran Bošković u napadu će odraditi svoj dio zadatka. Ide se na pobjedu bez kalkuliranja jer ovo je derbi u kojem se mora pobjediti.

Ovi dvoboji uvijek privlače publiku, pa se uvijek rado sjetimo utakmice između Porta i Vrgorca igrane 17.3.2007., kada je u dvorani bilo oko 1500 gledatelja. Slika za pamćenje, onaj tko je bio na utakmici zauvijek će pamtiti tu sliku !
Zato i ovaj put, pozivamo navijače oba kluba da dođu navijati i bodriti svoju momčad. Ovakvi derbiji i ovakve utakmice su rijetkost u sportu, pa stoga dođite u Dom sportova Ploče te budite dio užarene atmosfere i borbene igre na parketu !

Utakmica se igra u utorak u 19 sati !


U nastavku možete vidjeti video isječke sa te davne utakmice. Nadamo se da će se ovakva atmosfera ponoviti i ovaj put.



Post je objavljen 05.03.2012. u 12:20 sati.