Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mazoretkinjepula

Marketing

ITA NOVA JUNIORSKA PREDVODNICA <3

U UTORAK 01.11.2011. NEMA TRENINGA ZBOG BLAGDANA!!!

Juniorski timovi dobili su svoju novu šeficu smijeh
Potpuno jednoglasno za juniorsku predvodnicu izabrana je Ita Kajfeš!

Naša Itica rođena je 02.04.1997. godine i učenica je 8. razreda OŠ Kaštanjer. Članica Pulskih mažoretkinja postaje 2008. godine, a već 2009. godine ulazi u juniorski 1A sastav te iste godine s njima na svojem prvom državnom prvenstvu osvaja brončanu medalju. Odmah slijedi i europska bronca, a ove godine i državno srebro.
Na opću žalost zbog problema s koljenom nije mogla plesati na europskom prvenstvu ove godine, ali bila je uz tim i dio tima svim srcem i svake sekunde, na svakom treningu tijekom cijelih priprema iako uopće nije mogla trenirati.
Ita je bez sumnje osoba živi za tim, teško je zaboraviti Itine suzice kada je na državnom saznala da imamo medalju, a da ona neće plesati na europskom ili kad je na europskom mislila da neće biti sa curama na otvaranju.

Itice svi vjerujemo u tebe i sigurni smo da ćeš biti odlična predvodnica svim juniorkama. Budi i dalje onakva kakva si bila do sada jer upravo zbog toga si postala predvodnica! Ipak najviše od svega želimo ti puno zdravlja i da ovo europsko bude prvo i zadnje koje ćeš gledati s tribina! <3 <3 <3


- naša uvijek fensi ljepotica -


- prva medaljica -


- slavlje sa curama -


- na europskom u civilu :( -



S obzirom da je post posvećen juniorkama, evo kako to izgleda na jednom treningu juniorskog 1A




Post je objavljen 29.10.2011. u 14:12 sati.