Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tamarcia

Marketing

Faking vjetri!

Poštovanje! Vraćam se nakon kojih mjesec dana ne - javljanja, zbog okupiranosti moje sobe i moje privatnosti, ali eto, rekla sam da ću pisat i, kao šta vidite - pišem! Pišem, pišem i samo pišem! Dobro, u proteklo vrijeme sam malo i crtala, ali trenutačno pišem. I napol ležim u krevetu. Sa glupim herpesom na ustima. I prijetim ljudima da ću ih poljubit ako budu bili naporni (neš ti prijetnje...) I tako. A preko dana vozim (osim danas jer sam se na pol puta do Čavli smočila i mislim da mi se tenisice još uvijek nisu osušile). A danas sam čak i učila, nakon godinu, dvije. Budući da sutra imam ispit, bio je red da počnem učit, i mogu reć da sam naučila! Donekle. Valjda. Pitajte me nešto o tijestima, fondanu, tortama (ok, do torti još nisam došla, rađe nemojte još...) Skužila sam da stvarno više naučim kad mi neka muzika svira u pozadini! Inače ful teško pamtim stvari, ali ovih dana sam učila uz tihu muziku i mogu reć da sam stvarno dosta toga zapamtila! Ili je to samo zato jer me ovo actually zanima? Nvm, bitno da ću ja sutra rasturit! Optimizam, FTW!!!
A vani i dalje puše pa puše pa puše... Jučer sam imala osjećaj kao da je more iza moje sobe, a ne šuma, bar po zvukovima. Ne znam kako me taj vjetar podsjetio na more, možda sam bila tako umorna da sam počela halucinirati? Znam da sam u utorak na probi skoro počela jer sam bila umorna i vrtilo mi se (pa ti radi okrete!), ali pretpostavljam da je to sve od ove nagle promjene vremena, uvijek me glava boli i vrti mi se kad je ovakvo vrijeme... A kad bolje razmislim, mislim da su mi ipak Tarini noodlesi naškodili u utorak. Ali preživjela sam! I onda sam još srela Igorića i Nevenu kad sam izašla iz dvorane! Ja idem prema stanici od 7 i čujem netko trubi i vidim auto kako se zaustavlja. Gledam prema njemu, a ne vidim niš jer je mrak, otvore prozor i čujem Igorića 'Tamara!' i vidiš Nevenu iza kako se smije! I jedno 2-3min su stajali nasred ceste dok smo pričali i mogu reć da su me ful oraspoložili kad sam ih vidjela!!! smijeh
I sad ful razmišljam o tome kako da ovo privedem kraju jer bi me Dragi uskoro trebao nazvat, a, iskreno, ne znam o čemu da pišem više... Trenutačno mi je na pameti slastičarstvo i to kako ću položit da se više ne moram močit po ovakvom vremenu kao danas! A ako budem nastavila ovako, mislim da ću se namočit još ovu jesen...Faking vjetri! (some1 will kno wink)


Post je objavljen 20.10.2011. u 22:30 sati.