Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tamarcia

Marketing

Svakidašnji nosovi

Evo mene opet nakon 15minutnog mučenja s ovim Vip internet stikom (koji je svo to vrijeme lovio mrežu) i mene koja sam ga nestrpljivo čekala da ju ulovi! Ah, takav je život nas koji živimo u pripizdini, nije lako... Mislim, nije da mi kompić radi 2 metra od mene, ali nema veze, na netbooku mi je lakše pisat, a kompić mi je više za fejs i surfanje itd.

I da, javljam vam se nakon nekog vremena, sa svojim sada još šmrkljavijim nosom nego inače i boli u ramenima (jeij prehlada!). Protekla dva dana sam provela u kući, jučer me Dragi cijeli dan tetošio, a danas sam se morala pobrinut sama za sebe! Iako mi je jutro počelo ne tako bajno, ostatak dana se baš i nisam nakihala, jedino šta su mi ispucale usnice a i nos od ove prehlade, ali nema veze... Kao da nisam navikla na svakodnevno kihanje i puhanje nosa, većinu vremena mi je to normalno, ali ponekad me tako zna naživcirat da doslovce počnem plakat od muke. Mislim, pa kako da se osjećam kada se moram pomirit sa činjenicom da skoro svako jutro kad se probudim kišem i pušem nos? Kad se probudim i želim možda još malo spavat jer MOGU, ali ne mogu jer me kihanje toliko razbudi da nikako ne mogu zaspat, a imam vremena nekoliko sati do nečega šta moram napravit ili nekamo ić. I tako mi je skoro svako jutro! I onda se ljudi pitaju zašto mrzim probe subotom ujutro, probaj ti trčat dok te nos peče cijelo vrijeme... Noćas sam se probudila ne znam ni sama točno kad, ali se sjećam da sam imala užasnu potrebu da ispušem nos ili nešto, ali nisam htjela jer sam znala da će mi samo bit još gore pa sam trpila i trpila i trpila, a nisam mogla zaspat. Onda sam shvatila da mi Dragi leži na leđima i da mu je desna ruka ispod kušina (i mene) i da mi je ovo savršena prilika da mu se uvalim u naručaj bez da se ugušim (inače kad tako legnem ne mogu disat, a tada je ležao nekako drukčije), pa sam se okrenula, ugnjezdila i lijepo zaspala do 6 ujutro (kada mu je brat morao u školu). Mislim, zaspala sam ja nazad do 7 i pol, ali bila sam budna tih 15tak minuta. Bitno da sam ja instruktoru javila da ni danas ne mogu na vožnju (jer nisam znala u kakvom ću stanju bit), a kad sam došla doma uopće nisam ni kihala ni ništa! Samo me peče nos, ali nema veze, proći će. Nadam se da će mi do subote proć ta ispucalost jer ne znam kako ću stavit ruž ako mi usnice i dalje budu bile ispucale! tuzan

Uglavnom, današnji dan sam provela poprilično kreativno i malo usamljeno (ako izuzmemo činjenicu da mi je mama svako malo upadala u sobu, ne znam koji joj je vrag bio danas), ali uspjela sam ga preživjet! I ne, danas neće bit nikakvih mojih pametovanja i dubokoumnih monologa sa samom sobom, stoga svima vama koji ste samo to čekali poručujem: better luck next time! Danas sam previše žnj i omamljena mirisom wc papira od jučer da bih sipala nekakve mudrosti. Hvala i doviđenja!

Odabrao: Đelo Hadžiselimović
Zahvaljujemo na pozornosti i do čitanja.


Post je objavljen 22.09.2011. u 20:49 sati.