Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/masogadur

Marketing

Maškare Anno Domini MMXI.

Puče sućuraški, oni iz Zapadni Kaštili, i iz susjedni gradov, pozivamo Vas da nam se pridružite u maškaranoj povorci koja se, ka i svake godine u naše malo misto, održaje u zadnju subotu pri pokladnoga utorka. To je ove godine peti od marča miseca, a krećemo ka i uvik od pokojne pilane u tri ure pozapodne.
Vridno smo se spremali i trenirali ...

Photobucket

... i liti i zimi, a i poradili smo malo i na svome obrazovanju ...

Photobucket

Photobucket

... a nismo ni gubili vrimena vengo smo se odma uvatili pristupni pregovori sa predstavnicima Splitsko-Dalmatinske županije, neka zli jezici govoridu da in mi odavna pripadamo i da nimamo ča sa njima prigovarat.

Photobucket

Nakon obavljenih formalnosti sa lokalnim vlastima glede mirnoga preuzimanja vlasti u dilu Kaštili pod našon ingerencijon, krenile su završne pripreme za zatvaranje poglavlja 48. "Maškare i krnjeval".

Photobucket

Paralelno sa pripremama za povorku, u dubokoj tajnosti i ilegali, Politbiro CK od maškar je spremija ovogodišnji Mašogadur koji će se prodavat užežin povorke duž cile trase di tribadu prolazit maškarani prosvjednici ... a ako koji priteče, biće ga i na maskenbalu. Zamolili su nas da pripomenemo kako će na ovogodišnjemu maskenbalu dici do 16 godin bit dozvoljen ulaz samo u pratnji roditelja. Oni poviše tega ionako jemaju osobnu kartu, tako da neće pomoć nikakova uvjeravanja naši kameni lica koji će bit na vratima.
Zdravi nan, veseli i maškarani bili, i lipo se proveli!

Photobucket
... moremo i mi jemat svoje navijačice ...


P.S. Sad smo doznali da će KPU Kampanel iz K. Sućurca učestvovat u programu Radio Splita u subotu, u podne i po, na veselje prijatelji i na veliku žalost oni drugi, isto ka ča ćete nas moć gledat i danas, u sridu, u šest i kvarat pozapodne na TV Jadran ... a zaboravili smo napomenit da će se i KKU Poklade pridružit nastojanjima da zapušu novi vjetrovi, jer će se nakon spaljivanja Krnje na Mulu podilit petsto porcij fažola.
U slast!

Post je objavljen 02.03.2011. u 10:23 sati.