Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grad-glina

Marketing

S KONJA NA MAGARCA ILI…

Image and video hosting by TinyPic

Poznato nam je da je gradonačelnik Gline Milan Bakšić imenovao više savjetnika, ali nam nikome nije poznato što je njihov opis poslova i kada rade, ako u opće i rade.

Interesantno je da je savjetnik gradonačelnika za pravna pitanja Igor Karaturović i pravnik u Komunalcu d.o.o. Glina. Javnost se pita da li ovdje dolazi do sukoba interesa jer je Grad vlasnik Komunalca, a gradonačelnik predsjednik Skupštine Komunalca kao i u koje vrijeme savjetnik daje svoje pravne savjete. Do sada je viđeno da savjete daje u vrijeme radnog vremena za kojeg ga plaća Komunalac što znači da u to vrijeme nije na radnom mjestu, a za to prima plaću.

Savjetnik za informatiku Darko Modronja je odnedavno postao i domar Grada Gline, dakle zaposlenik Gradske uprave. I u njegovom slučaju se postavlja pitanje kada radi koje poslove, a iz viđenog se može zaključiti da je i portir jer većinu radnog vremena provodi sjedeći u portirnici.

Građani od gradonačelnika očekuju da će im uskoro objasniti ovakav način zapošljavanja kao i opis i djelokrug rada svih svojih šest savjetnika i upoznati s stručnom spremom i napretkom rada od njihovih savjeta.



Post je objavljen 08.12.2010. u 10:55 sati.