Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isuskraljkraljeva

Marketing

DOBILA MAILOM - DIJELIM S VAMA!

ISUSE, OBNOVI NAS I POSVETI

Gospodine, daj mi čisto i poslušno srce, srce jednostavno i poslušno, iskreno i predano! Želim biti iskren, jednostavan, ponizan, pun ljubavi za sve, ali mi to ne uspijeva. Gospodine, sruši sve blokade, raskini spone u meni da se Tvojom milošću borim! Želim ljubiti, želim ozdraviti, želim postati bolji, drukčiji, što sličniji Tebi! Dođi, -gospodine Isuse; dođi, Gospodine, sruši sve blokade, raskini spone u meni! Oslobodi me svakoga zla duše i tijela, izliječi me! Odričem se svakoga zla i vjerujem da ćeš me osloboditi, izliječiti. Neka se Tvoja sveta volja vrši u meni. Daj mi milost da se borim! Želim ljubiti, želim ozdraviti, želim postati bolji, drukčiji, što sličniji Tebi. Dođi, Gospodine Isuse, i Svojom svemoću, Svojom ljubavlju sruši sve zidine, sve što me sputava da dođem k Tebi! Isuse, Svojom Krvlju zapečati svako zlo koje se sručilo na mene, izliječi moje rane, operi sve ruševine, razvali ne u meni; želim postati svet! Želim s Tobom surađivati, želim da me Tvoj Duh Sveti vodi u svu Istinu. Rasti, Gospodine, u meni! Moje ja je veliko, želim postati svet. Pomozi mi, Gospodine, da sve ovo što želim tvojom milošću i ostvarujem! Daj mi milost, Gospodine, da se borim; da uvijek budem svjestan Tvoje ljubavi, Tvoje strpljivosti, Tvoga milosrđa, Tvoga praštanja! Daj mi milost skrušenog pokajanja da u svakome trenutku priznajem sebi i Tebi, Bože, da se skrušeno kajem što Tvoje Srce ranjavam i vrijeđam! Kajanje, kajanje, kajanje mi skrušeno daj, da Tvoje milosrđe više ne zlorabim.

Bez Tvoje milosti, Gospodine, ne mogu ništa dobro učiniti, a niti mi, Gospodine, možeš Svoju milost uliti ako Ti se ne otvorim, ako s Tobom ne surađujem. Otvori mi srce; budi, Gospodine, vazda u mojim mislima, mojim riječima i mojim djelima! Osnaži me, očisti me, oslobodi me, osposobi me, obnovi me, izliječi me, izliječi dušu moju, izliječi tijelo moje, pročisti misli moje, operi me Krvlju Svojom! Jadan sam, slab sam, bijedan, nestalan. Govorim jedno, radim drugo. Duh traži svoje, tijelo traži svoje; slabo se borim, očajavam. Kad mi ne ide kako treba, sebe ne prihvaćam. Daj mi milost da oprostim sebi i drugima! Gospodine, obujmi moje srce Svojim Duhom! Prosvijetli moj razum, ojačaj moju volju da prihvatim Tvoju volju! Izlij Svoga Duha Svetoga u mene! Donesi mir i ljubav, vjeru čvrstu, živu i nadu nepokolebljivu!

Dođi Duše, Sveti; dođi, Duše Sveti, obnovi moj duh da mogu s Tobom i po Tebi ispunjavati Očevu volju! Dođi, Duše Sveti; dođi, Gospodine Isuse, vatrom Svoje ljubavi sve što je u meni spali! Dođi Gospodine Isuse; dođi, Gospodine Isuse; dođi, Gospodine Isuse, dođi, ne kasni! Tvoja prečista Krv neka proključa, prostruji u mojim žilama, u mome srcu, u mojim mislima! Sve što je u meni, Gospodine, obnovi i posveti! Pozvao si nas na svetost. Hvala Ti što nas želiš sve posvetiti!

Budi blagoslovljen, Isuse, u Presvetome Oltarskome Sakramentu! Budi blagoslovljen, Isuse, u svakoj duši! Promijeni, Isuse, sve nas, naše obitelji; oslobodi, obnovi nas sve; izliječi nas, Gospodine, na duši i tijelu! Isuse, oslobodi me svakoga straha, obzira, oholosti, sebeljublja, nemira, srdžbe, ne praštanja, svakoga zla duše i tijela! Isuse, Isuse, Isuse, otvori srce moje, otvori srce moje! Otvori, Gospodine, i pozovi sva srca da se k Tebi vrate! Isuse, Isuse, Isuse, želim živjeti samo u prisutnosti Tvojoj, želim surađivati s Tobom i s Tobom se trajno sjediniti! Isuse, Isuse, Isuse hvala Ti za sve što si mi dao, što mi sada daješ i što ćeš mi dati! Hvala Ti za Tvoga Duha Svetoga, koji me uči kako treba moliti! Hvala Ti što si nam Svoga Duha poslao da nas uči, čuva, štiti, brani, prosvjetljuje, posvećuje i vodi Svome Ocu!

Dođi, Isuse! Dođi, Isuse! Dođi, Duše Sveti! Dođi, Duše Sveti, u svako srce i u svaku dušu ! Dođi, Gospodine Isuse!

Maranatha! Maranatha! Maranatha! Amen. Aleluja.


Post je objavljen 08.12.2010. u 08:43 sati.