Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grad-glina

Marketing

ŠTO JE S BRANIMIROVOM ULICOM

Image and video hosting by TinyPic

Prošlo je već više od mjesec dana kako su završeni pripremni radovi za asfaltiranje Branimirove ulice u Glini, ali asfalt se nikako ne postavlja.

Najprije je najavljivano i užurbano se radilo na završetku pripremnih radova kako bi ulica bila završena za dolazak predsjednika Ive Josipovića.
Iza toga se je opet najavljivalo, čak i po blogu pisalo od strane onih koji su plaćeni da ga svakodnevno prate, kako će naša Branimirova dobiti novi asfalt za Dan Grada.

Predsjednik Josipović je prošao kroz Glinu, Dan Grada je prošao, blagdan Velike Gospe je iza nas i sada ne znamo koji se slijedeći blagdan čeka da bi nam bilo obećano asfaltiranje i završetak radova u Branimirovoj.

U svemu tome je čudno kako radovi nisu završeni, a gradonačelnik je bez natječaja doveo jednu tvrtku, koja je inače dobro poslovala i s prethodnim gradonačelnikom, dovezli su svu potrebnu mehanizaciju za asfaltiranje, ali su je isti dan i vratili.

Interesantno da je ista tvrtka bez natječaja radila i na uređenju gradskog deponija i bilo je problema oko plaćanja računa pa je iznos računa plaćen u nekoliko obroka.

Da li se i sada čeka povoljan trenutak za završne radove ili je još uvijek „prevruće“ za asfaltiranje???



Post je objavljen 18.08.2010. u 19:53 sati.